Keystone logo
Universidade de Vigo Master în Managementul și Planificarea Turismului Intern și de Sănătate
Universidade de Vigo

Master în Managementul și Planificarea Turismului Intern și de Sănătate

Ourense, Spania

2 Years

Spaniolă

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 739 *

În campus

* UE: 591,00 EUR - Non-UE: 738,75 EUR

Introducere

Într-o societate a cunoașterii, triunghiul inteligenței turistice este alcătuit din formare, cercetare și inovare la unison. Masterul în Management și Planificarea Turismului Intern și de Sănătate oferă instruire și se pregătește pentru cercetare și inovare.

Calitatea programului și a personalului didactic (universitar, cercetători și profesioniști din sectorul turismului), nivelul de specializare și capacitatea pe care o oferă de a efectua stagii de practică în companii, împreună cu o metodologie de predare care prioritizează munca în echipă și prezintă posibilitatea de învățare prin analiza și rezolvarea cazurilor reale, precum și experiențele și cunoștințele transmise de profesori, fac ca acest Master să se adapteze la piața muncii și, prin urmare, să ofere posibilități reale în termeni de muncă.

Masterul are o experiență de peste 10 ani, începând din 2006 cu Masterul Oficial în Management și Planificare Turismului. În 2011 a trecut printr-o reformă și a lăsat locul actualului master.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări