Keystone logo
University Santa Cruz do Sul (Universidade de Santa Cruz do Sul)

University Santa Cruz do Sul (Universidade de Santa Cruz do Sul)

University Santa Cruz do Sul (Universidade de Santa Cruz do Sul)

Introducere

Pe măsură ce începem un nou mileniu, suntem convinși de angajamentul nostru față de etică și solidaritate. Universitatea din Santa Cruz do Sul este o instituție tânără, care a învățat în acești câțiva ani ca universitate să facă pași fermi în direcția incluziunii sociale, căutând determinarea depășirii provocărilor în beneficiul comunității, folosind știința și tehnologia , mai presus de toate, voința de a realiza.

Formarea cetățenilor drepți este una dintre misiunile întreprinse de UNISC. Ca instituție care produce și socializează cunoașterea, angajamentul nostru este, de asemenea, să contribuim la construirea unui nou model social, bazat pe idealurile de justiție și egalitate. La începutul unui nou mileniu, în care umanismul laic se ciocnește de regulile capitalismului globalizat și virtual, avem, mai mult ca oricând, provocarea de a rămâne ca locus al cunoașterii, umanismului și discuției despre marile scopuri ale omului fiind. Instituțiile de învățământ superior nu pot fi reduse la satisfacerea cerințelor pieței. Pregătirea profesioniștilor calificați și competenți este doar o parte a angajamentului pe care ni-l asumăm. Suntem protagoniști în acest proces de transformare socială, pentru că numai cu etica, umanismul și transdisciplinaritatea vom rămâne printre marile instituții educaționale și de cercetare de astăzi. Dacă una dintre marile provocări ale învățământului superior de astăzi este formarea integrală a bărbaților, alta se referă la includerea mai multor cetățeni în învățământul superior.

Aceste principii ghidează performanța Universității, care vizează îndeplinirea dorințelor comunității regionale, prin angajamentul față de politicile publice. Căutăm în permanență parteneriate care să permită alternative pentru îmbunătățirea calității vieții populației, în cele mai diverse zone. Este necesar să excelăm, mai ales, pentru calitatea serviciilor oferite.

Locații

  • Aeroclube do Rio Grande do Sul

    Estrada Antônio Inácio de Oliveira Filho,1020, 95780-000, Aeroclube do Rio Grande do Sul

    Întrebări