Keystone logo
Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Introducere

De ce se studiază legea în Porto catolică?

Cursul de drept oferă pregătire în bandă largă și permite studenților să aleagă dintre mai multe cariere profesionale.

În același timp, crearea de opțiuni distincte la sfârșitul cursului îi îndrumă pe studenți către diferite ramuri specializate ale științei juridice. Cursul îi motivează pe studenți să învețe, să gândească bine, să creeze minți legale adevărate și nu doar interpreți tehnici limitați la o cunoaștere rigidă a legii.

Obiectivul Facultății de Drept din Católica Porto este, de fapt, de a combina teoria fundamentală cu o aplicare practică a dreptului.

Ce ne diferențiază

  • Tradiție și modernitate - Fidelă tradiției sale de rigoare și excelență, Facultatea de Drept din Católica Porto este ferm dedicată inovației și modernității.
  • Facultate - De peste treizeci de ani, am format un corp solid de facultate, instruit la nivel internațional la universități prestigioase din Europa și America de Nord.
  • Educație transversală - Profitând de faptul că ne aflăm într-un campus cu alte școli, putem garanta studenților noștri o educație transversală (inclusiv psihologie, management, economie, marketing, științe politice și bioetică)
  • Experiențe internaționale - Ca parte a atitudinii de „educare a juriștilor din întreaga lume”, favorizăm și încurajăm cu tărie mobilitatea internațională în rândul studenților.
  • Abordări practice - Cu angajamentul nostru de a aduce împreună teoria și practica, ne bazăm pe profesioniști în drept pentru a preda probleme practice și seminarii.

internaționalizare

Católica Porto Law School este o instituție de renume național și internațional. Obiectivul Facultății de Drept este de a construi o școală deschisă schimbărilor, care caută în mod constant să-și ajute studenții să își atingă obiectivele de carieră și să se angajeze să ofere profesorilor și cercetătorilor lor cele mai bune condiții posibile pentru căutarea adevărului științific.

Școala de Drept Catolică Porto se angajează ferm să consolideze activitățile de internaționalizare, extindând în același timp rețeaua de parteneriate internaționale și sporind numărul studenților internaționali.

Locații

  • Porto

    Rua de Diogo Botelho,1327, 4169-005, Porto

Întrebări