Keystone logo
Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Introducere

Universitatea de Arte, Științe și Comunicare, UNIACC, este o corporație autonomă de învățământ superior privată. Viziunea sa este de a fi o universitate recunoscută pentru învățământ terțiar de calitate în diferite forme de predare și învățare prezență -in, amestecate și non-participare (full on-line) - astfel încât programele lor de a facilita accesul la învățământul superior la toți cei care doresc sa se antreneze in domeniile artistice ale științelor sociale și de management, cu accent pe comunicare, utilizarea tehnologiei și inovației.

Universidad UNIACC este o instituție recunoscută de Ministerul Educației din Chile și o instituție nu este acreditat de către Comisia de Acreditare Națională (CNA).

ISTORIC

Astăzi, mai mult de nouă mii de absolvenți ai Universidad UNIACC sunt protagoniști ai diferitelor contexte de lucru ale lumii de comunicare.

Geneza Universidad UNIACC datează din 1981 , când a fost creat centrul de instruire tehnică , denumit Superior (CFT IACC) Institutul de Arte și Științe ale Comunicării. Acesta a fost primul centru de învățământ superior specializat în formarea profesioniștilor pentru lumea comunicațiilor Chile.

Astfel, programele de învățământ și de formare care să conducă la o carieră de tehnicieni superiori în domeniul comunicării audiovizuale și de publicitate au fost generate.

În 1987, IACC CFT a acordat recunoașterea oficială și a devenit Institutul Profesional IACC. În 1989, cu sprijinul profesioniștilor restante, Universitatea de Arte, Științe și Comunicare, UNIACC a fost fondat.

Universidad UNIACC sa născut cu scopul de a dezvolta un proiect instituțional și academice angajat să promoveze arta, cultura, umaniste, noile tehnologii și comunicații.

Universitatea a început să predea o carieră în jurnalism și Arhitectură în 1991.

În paralel, el a început să dezvolte o structură de conducere corporativă și de auto-evaluare, care vizează îmbunătățirea sistematice și continue procesele, metodele și procedurile.

Deoarece proiectul academic al universității a dobândit niveluri mai ridicate de realizare și de consolidare, au fost adăugate noi cursuri și programe. În 1993, instituția a deschis carierele de psihologie, relații publice, publicitate și design.

Împreună cu extinderea ofertei academice, Universidad UNIACC a crescut infrastructurii fizice și tehnologice, sisteme, laboratoarele sale tematice și echipamente avansate.

În această etapă a vieții sale instituționale, universitatea a promovat puternic relațiile internaționale, constituind o rețea largă de legături și contacte cu instituții academice de prestigiu din America Latină, Statele Unite și Uniunea Europeană.

În 1998, universitatea a luat un pas decisiv în vizibilitatea activității lor academice, deschizând canalul de televiziune emisiuni în banda UHF. Canalul 34 TV UNIACC este apoi integrat într-un proiect mai amplu de extindere universitară, care fuzionează cu Radio UNIACC, care a început ca o experiență de difuziune internă. Astăzi a devenit un post care transmite 24 de ore pe zi, prin intermediul internetului, datorită muncii și creativitatea studenților de colegiu.

Consiliul pentru Educație Superior din decembrie 1999, certificat de autonomie instituțională deplină a universității, care îi permite să acorde titluri și grade, în mod independent, de la acea dată.

În acest scenariu, Universidad UNIACC a întreprins o reformă ambițioasă a programelor lor de studii, care a făcut în 2000, cariere noi născuți și programe de formare special concepute pentru inserturi profesioniști în contextul ocupării forței de muncă.

Universidad UNIACC ÎN SECOLUL XXI

În 2004, Universidad UNIACC a început un proces de pionierat în domeniul educației chilian: cariera didactică și programe profesionale pentru modalități de învățare on - line și blended. Cursa a avut premiera sistemul de Inginerie comercial. Și, ulterior, postuniversitari, în 2016, au fost adăugate diplome și Programul de masterat și Studii universitare (TLU).

În toate cursurile oferite de modalitățile de învățare on-line și blended, elevii au încorporate în lor noi tehnologii digitale de învățare, interactive și multimedia. Intrarea principală a cunoașterii este prin intermediul platformei eCampus, care este de asemenea disponibil pentru studenții din campus ale instituției.

În programele lor de învățare la distanță, Universidad UNIACC caracteristici de diferențiere avantaje: experiență și cunoștințe în dezvoltarea de metodologii și conținut special concepute pentru modalități; Infrastructura de artă audiovizuală calculator și; precum și experiență profesională în probleme de mass-media.

Datorită a potențialului internațional Universidad UNIACC a început în curs de dezvoltare prin modalități de învățare on - line și mixte, în 2008 , colegiul a devenit parte a consorțiului american de învățământ superior Apollo Group Inc., prin Apollo Global.

Astăzi, universitatea presupune ca o reconversie profesională continuă și reconfigurarea facultăților și școlilor lor, împreună cu încorporarea de noi structuri și metode de predare.

Astfel, Universidad UNIACC a stabilit el însuși ca un proiect educațional cu aproape trei decenii de experiență, integrate în rețeaua globală a instituțiilor de învățământ superior și tendințele care stabilesc întotdeauna în diferitele expresii ale creativității.

Locații

  • Santiago

    Avenida Salvador 1200 Providencia, 7501277, Santiago

    Întrebări