Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Introducere

prezentare

Înființată în 1996, Universitatea noastră vă stă la dispoziție, oferindu-vă pregătire de calitate, printr-o ofertă academică largă și excelentă și contribuind la primele cunoștințe, rezultatul căruia se află în cercetarea noastră științifică de proiecție internațională.

Convins de vocația noastră de serviciu public, indiferent dacă ești student sau dacă te gândești să studiezi la URJC, îți oferim toate capacitățile noastre pentru pregătirea ta. Universitatea noastră vă oferă un personal de profesori pasionați de a vă oferi cea mai bună pregătire. Aceștia sunt, în același timp, profesioniști dinamici, flexibili și adaptați la noile metodologii de predare. De asemenea, aveți facilități actualizate și de calitate, precum și laboratoare și multe alte servicii în afara sălilor de clasă. Studierea la King Juan Carlos înseamnă să intri într-un mediu ideal de învățare care te va ajuta să îți atingi obiectivele, atât personale cât și profesionale, în viitorul cel mai interesant.

Pentru companii și profesioniști avem, de asemenea, o ofertă largă și atentă de pregătire postuniversitară și formare continuă. În plus, punem cercetările noastre de vârf în serviciul dvs. și al întregii societăți, pentru a dezvolta noi cunoștințe și pentru a ajuta la rezolvarea problemelor care contează cu adevărat pentru cetățeni.

Suntem implicați în creația culturală și diseminarea acestuia, promovarea sportului și un stil de viață durabil. Vrem să contribuim la studiul critic al problemelor sociale și să oferim propuneri inovatoare din soluții de știință, cultură și artă care fac din lumea noastră un loc mai corect și mai confortabil.

Deși suntem născuți pentru a servi oamenii din Comunitatea Madridului, suntem implicați cu toți spaniolii și cetățenii Uniunii Europene. Și suntem foarte mândri de legătura specială care ne unește cu America Latină. Lucrăm îndeaproape cu cele mai bune universități din lume.

Avem cinci campusuri în Comunitatea Madrid: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid și Móstoles și câteva locații din capitală.

128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

grade

Universitatea Rey Juan Carlos oferă studii recunoscute de licență în întreaga Uniune Europeană în toate domeniile cunoașterii: arte și științe umane, științe juridice și sociale, inginerie și arhitectură, științe ale sănătății și științe experimentale.

Universitatea noastră salută studenți cu peste 80 de naționalități. Este o universitate unde să-ți dezvolți un spirit critic, să te antrenezi în aspectul academic și profesional și, de asemenea, unde să te îmbogățești și să crești personal și cultural. Studierea la URJC oferă un mediu de învățare și o viață unică în campus pentru a stimula munca și talentul.

Cercetarea în URJC

Universitatea Rey Juan Carlos promovează cercetarea destinată dezvoltării economice și sociale, promovând și promovând activitatea de cercetare și diseminarea și transferul de cunoștințe și rezultate către societate. Promovarea activităților de identitate se realizează prin colaborarea cu companii și instituții și participarea la apeluri naționale și internaționale care permit cercetătorilor noștri să își dezvolte liniile de cercetare contribuind la generarea, extinderea și diseminarea cunoștințelor și la Avansarea științei și tehnologiei.

128561_pexels-photo-1438072.jpg

Viața universității

Universitatea Rey Juan Carlos încorporează o serie de programe și acțiuni în slujba comunității universitare și a mediului social în activitatea sa academică și de cercetare. Pe parcursul cursului, sunt dezvoltate diverse activități artistice, culturale și educaționale care completează viața universității și contribuie la dezvoltarea și formarea integrală a studenților noștri.

Legătura dintre universitate și educația universitară de-a lungul vieții este, de asemenea, dezvoltată prin programul University of Older. Angajamentul nostru social include proiecte de cooperare și voluntariat, durabilitate și sănătatea universității.

Locații

  • Madrid

    Universidad Rey Juan Carlos Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid, , Madrid

Întrebări