Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Master în Managementul Turismului Internațional
Universidad Rey Juan Carlos

Master în Managementul Turismului Internațional

1 Years

Spaniolă, Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 84 / per year *

În campus

* preț pentru studenții nerezidenți noncomunitari

Introducere

Masterul în Managementul Turismului Internațional este un program de un an format din 60 de credite. Primele 24 de credite, cunoscute sub numele de „Fundamentals”, sunt discipline obligatorii, în timp ce restul de 18 credite sunt opționale, formând specialitatea aleasă. Studenții au flexibilitatea de a întreprinde Proiectul de masterat final (TFM) și practici externe în orice moment al anului. Organizarea predării este detaliată într-o schemă ulterioară.

Studentul trebuie să aleagă unul dintre cele două module opționale (modulul II sau modulul III).

Fiecare dintre modulele de specialitate constituie cele două itinerarii oferite: Managementul companiilor turistice și Planificarea destinațiilor turistice. Acest ultim modul include modulul UNESCO, care integrează, într-un mod multidisciplinar și pe parcursul tuturor subiectelor, temelor și seminariilor al căror obiectiv este „Managementul turistic al siturilor patrimoniului mondial”. Modulul UNESCO face parte din Rețeaua UNITWIN de universități și catedre UNESCO pe tema „Turism, cultură și dezvoltare”.

Subiectul numit „Studii de caz privind siturile și orașele din Patrimoniul Mondial” este alcătuit dintr-un set de seminarii privind managementul, interpretarea, marketingul și imaginea publicitară a siturilor și orașelor din Patrimoniul Mondial, care completează restul subiectelor din modulul III.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări