Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Introducere

Universidad Rey Juan Carlos oferă educație specializată și de înaltă calitate, cu peste 200 de diplome postuniversitare, inclusiv programe de master universitar, grade specifice și programe internaționale de doctorat în toate domeniile de cunoaștere. Oferă facilități moderne pentru a se asigura că toate studiile au componenta practică necesară în domeniul științific și pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă.

De la înființarea sa în 1996, Universidad Rey Juan Carlos (URJC) și-a îmbunătățit constant calitatea predării sale în toate ofertele academice, cu campusuri în diferite locații din Comunitatea Madrid, Spania. Această capacitate permite, de asemenea, universității să ofere formare cuprinzătoare pentru studenții care intră pentru prima dată în învățământul universitar. Calitatea URJC a câștigat recunoaștere internațională, fiind în prezent evaluată ca o universitate de 5 stele în angajabilitate, internaționalizare și inovare. Este clasată printre primele 800 de universități din lume conform Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking), unul dintre cele mai exigente clasamente internaționale.

Facultatea este înalt calificată și fiecare program de studii include experți care lucrează în diferite domenii pentru a oferi o educație cuprinzătoare, adaptată nevoilor profesionale actuale. Cele 11 facultăți și școli ale universității sunt dotate cu facilități de ultimă generație, permițând studenților să dobândească cunoștințe practice și să se adapteze la noile realități de cercetare și profesionale. Atât programele de master universitar, cât și diplomele specifice oferă stagii externe ca parte obligatorie a curriculum-ului lor, integrând studenții pe piața muncii înainte de finalizarea studiilor postuniversitare. În plus, universitatea oferă 11 programe internaționale în diverse domenii.

Locații

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Spania

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Programe

     Întrebări