Keystone logo
Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Introducere

Universitatea Politehnică din Puerto Rico (PUPR) este o instituție de învățământ superior co-educativă privată, non-profit, fondată în septembrie 1966. Campusul principal este situat în San Juan, Puerto Rico, la secția Hato Rey, destul de aproape de Golden Zona mile. Principalele discipline academice sunt: inginerie (șapte programe), științe geomatice, arhitectură, informatică și administrarea afacerilor (patru specializări). În prezent, este cea mai mare școală privată de inginerie din Puerto Rico și singura din districtul San Juan. Este, de asemenea, cea mai mare școală privată de inginerie hispanică din Statele Unite și teritoriile sale. În 2001 și 2003, Universitatea a deschis noi campusuri în orașele Miami și, respectiv, Orlando, Florida.

PUPR oferă diplome de licență în: Inginerie chimică, inginerie civilă, inginerie informatică, inginerie electrică, inginerie mediului, inginerie industrială, inginerie mecanică, topografie și cartografiere a terenurilor și informatică; Licențiat în administrarea afacerilor în: contabilitate, managementul construcțiilor, management general și marketing. Instituția oferă, de asemenea, o licență în arhitectură. (Ofertă universitară)

La nivel absolvent, ofertele academice sunt: Master of Science (MS) în: inginerie civilă, inginerie informatică, informatică, electrotehnică, inginerie de fabricație și competitivitate în fabricație; Master în inginerie: inginerie civilă, inginerie electrică, inginerie computerizată și inginerie de fabricație, master în: informatică, managementul ingineriei, managementul mediului, arhitectură peisagistică și competitivitate în fabricație: master în administrarea afacerilor în: sisteme informatice informatice (E - Commerce & Baza de date), întreprinderi generale și interdisciplinare și internaționale. (Ofertă absolventă)

PUPR este pe deplin autorizat de Consiliul pentru Educație din Puerto Rico, agenția de licențiere de stat și acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior din Statele Mijlocii (MSCHE) din SUA. Cele mai vechi cinci programe de inginerie - Civil, Industrial, Electric, Mecanic și de Mediu - sunt acreditate de ABET. În octombrie 2007, echipa de vizită a ABET a evaluat cinci programe pentru recreditare - civil, industrial, electric, mecanic și de mediu. Celelalte trei programe prezentate procesului - Inginerie chimică, inginerie computerizată și topografie și cartografiere a terenurilor - au fost evaluate pentru prima acreditare. Toate cele opt programe au fost acreditate.

Locații

  • San Juan

    377 Ponce de Leon, 00918, San Juan

    Întrebări