Keystone logo
Pilot university of Colombia

Pilot university of Colombia

Pilot university of Colombia

Introducere

În aceeași perioadă, acum 58 de ani, un grup de studenți entuziaști și dedicați de la Facultatea de Arhitectură a Universității din Bogotá nemulțumiți de procesele educaționale și în dezacord cu politicile de formare academică ale sistemului universitar convențional columbian și într-un act de Rebeliunea irezistibilă, au decis și au proclamat o mișcare de reînnoire a studenților, pentru a crea o instituție care să răspundă tinerilor unei țări care au nevoie de schimbări majore în structurile sale.

Acești studenți au fost conduși de entuziasmul tineresc și de neconformitatea universitară din anii '60, cu o viziune de succes și futuristă, de încredere absolută în propria lor valoare și susținuți de o credință de nezdruncinat în succesul pe care le va aduce trecerea anilor. apoi a propus înființarea unei universități.

La sfârșitul lunii august 1962, corpul studențesc a fost grupat, coordonat de un comitet organizator, au format echipe de lucru și s-au stabilit temporar în teatrul Parcului Național.

Acesta este modul în care personalități distinse au văzut cu interes spiritul debordant care putea fi văzut în acest grup de studenți și cu hotărâre, au intrat pentru a susține inițiativa.

Locații

  • Bogotá

    Carrera 9,45A-44, 110311, Bogotá

    Întrebări