Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Introducere

De la înființare, Universitatea Nebrija și-a menținut valorile diferențiatoare ale modelului său educațional, bazat pe o predare de calitate și pe cercetare ca creare de cunoștințe, cu pregătire cuprinzătoare în abilitățile, competențele și abilitățile tuturor studenților săi. Acestea sunt principii cheie pentru a realiza dezvoltarea talentului individual și cele mai bune oportunități de integrare profesională.

Filosofia noastră este de a învăța făcând, ceea ce devine o experiență universitară unică. Este o experiență vitală în transformarea elevului către cunoașterea globală, pentru a protagonistă și a conduce schimbările în care este cufundat. Elevul „Nebrija” se concentrează pe construirea cunoștințelor pentru provocările importante ale vieții.

De asemenea, există un angajament ferm între Universitate și companii pentru dezvoltarea formării în competențe profesionale, care garantează stagii de practică de calitate pentru student, pentru a-și realiza ambiția de a crește în viață și intelectual în faza universitară.

Consiliul de administrație al Universității Nebrija și Consiliile Academice, formate din personalități relevante, își leagă cunoștințele și prestigiul de programele de studiu și cercetare. Studenții de la Universitatea Nebrija știu să își articuleze pe deplin cunoștințele și abilitățile în cadrul societății naționale și internaționale în care își vor desfășura abilitățile profesionale.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Ce diferențiază Universitatea Nebrija?

 • Angajabilitate și orientare către profesie, cu stagii de practică în companii și instituții pentru 100% dintre studenți.
 • Excelență academică cu predare personalizată în grupuri mici, apropierea dintre profesori și studenți și întâlnirea cu oameni relevanți din lumea academică și profesională.
 • Internaționalizarea cu bilingvismul studenților internaționali din Madrid și cu programe în străinătate, una dintre experiențele esențiale înainte de terminarea studiilor.
 • Inovare pedagogică cu spații de cunoaștere și angajare pentru a fi creativ, întreprinzător, și a interacționa în universitate cu toate sectoarele, precum cel al automobilului, artele spectacolului, relațiile internaționale, comunicarea etc.

Cine era Antonio de Nebrija

Elio Antonio Nebrija s-a născut la Lebrija (Sevilia) - de unde și pseudonimul - în 1441. A studiat științe umaniste la Universitatea din Salamanca și și-a continuat studiile filologice la Bologna, unde a interacționat cu umanismul italian. Predarea sa a început la Universitatea din Salamanca, căreia i-a dedicat o mare parte din viață. Convocat de cardinalul Cisneros, a mers la Universitatea din Alcalá pentru a participa la publicarea Bibliei poliglote, proiect pe care l-a abandonat din cauza divergentelor cu grupul de traducători. Ultimii ani ai vieții i-au petrecut predând la Universitatea din Alcalá, unde a murit în 1522.

Ilustrul umanist s-a luptat de-a lungul vieții să recupereze latina cultă vorbită de Cicero și Quintilian și care se pierdea în favoarea vorbirii vulgare. Pentru aceasta, a bazat-o pe metoda firească, care a pornit de la o bună cunoaștere a limbii romanice -limba poporului-, ca mijloc cel mai bun pentru a evita pierderea acelei latine culte.

Dintre lucrările sale se remarcă: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) și Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Dintre toate, cea mai importantă, pentru repercusiunea pe care a avut-o în filologia hispanica, este cea privind Gramatica Castiliană, care este prima codificare a unei limbi moderne, și al cărei prolog este dedicat Reginei Isabel Catolica.

Sistemul intern de asigurare a calității

Sistemul Intern de Asigurare a Calității este ansamblul proceselor documentate necesare pentru a gestiona și controla desfășurarea corespunzătoare a activității zilnice a Universității Antonio de Nebrija. Prin IQAS se analizează nevoile, se definesc procesele și se menține o urmărire, totul asigurând îmbunătățirea continuă.

Acest lucru face din Sistemul Intern de Asigurare a Calității un document viu, care trebuie revizuit și adaptat pe măsură ce organizația sau activitățile acesteia se schimbă.

Este un sistem unic care cuprinde toate centrele și școlile din care este compus, precum și procesele corespunzătoare acestora. A fost întocmit de Unitatea Tehnică pentru Calitate (TUQ), din subordinea Rectoratului Universitar, cu colaborarea tuturor departamentelor, atât academice, cât și administrative, din care este structurat. Pentru aceasta, TUQ a luat în considerare liniile directoare promovate de ANECA prin Programul AUDIT, care își propune să ghideze Universitățile în proiectarea Sistemelor de Asigurare Internă a Calității.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Premii / Clasamente

Angajamentul Universității Nebrija față de excelența academică, formarea în companii de vârf, inovația în programe multidisciplinare și educația internațională, plasează Universitatea Nebrija în primele poziții ale celor mai importante clasamente universitare.

Universitatea Nebrija este o alegere sigură, iar datele o confirmă.

Clasamentul recunoaște Universitatea Nebrija ca fiind la o performanță universitară ridicată, o consecință a elementelor noastre de diferențiere:

 • Excelenta academica
 • Capacitatea de angajare
 • Orientare internațională

Clasamente

 • U-Ranking 2018 al Fundației BBVA și al Institutului de Cercetări Economice (IVIE).
 • QS Stars International Rankings - QS World University Rankings 2019.
 • Clasamentul pentru Transparență Universitară 2018 al Fundației pentru Angajament și Transparență.
 • Recunoașterea Secretariatului pentru Învățământ Superior, Știință, Tehnologie și Inovare din Ecuador (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - Programul MBA al Nebrija Business School.
 • TOP 100 la nivel global, cei mai buni masteranzi în domeniul antreprenoriatului.
 • Recunoașterea Ministerului Educației din Republica Populară Chineză.
 • Fundatia Madri+d - Model DOCENTIA – NEBRIJA.
 • Clasamentul a 250 de programe de master de El Mundo - Două grade de la Universitatea Nebrija se remarcă în clasament.
 • Clasament CYD - de la Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Fundația de cunoaștere și dezvoltare).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Locații

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

   Întrebări