Keystone logo
Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Universidad Nacional De San Martin

Introducere

UNSAM este o universitate națională, publică și gratuită creată în 1992.

Oferă o gamă largă de cariere de licență și absolvenți, atât în domeniul științelor umane și sociale, cât și în științele exacte și naturale.

Peste 65% din resursele sale sunt destinate domeniilor științei și tehnologiei. Cu accent pe politicile de lucru comune, acesta menține relații cu agenții care promovează cercetarea științifică și transferul de tehnologie.

Alianțele sale cu Consiliul Național pentru Cercetare Științifică și Tehnică (CONICET), Comisia Națională pentru Energie Atomică (CNEA), Institutul Național de Tehnologie Industrială (INTI) și Institutul Național de Tehnologie Agricolă (INTA), printre altele, își îmbunătățesc producția teoretică, dezvoltarea cercetării lor și formarea resurselor umane.

Printre realizările sale, acestea includ clonarea unui bovin bitransgenic pentru producerea de lapte similar cu cea umană și restaurarea picturii murale Exercițiu plastic, de David Alfaro Siqueiros. UNSAM are, de asemenea, propria editură (care depășește 100 de titluri publicate) și, până în prezent, a semnat peste 250 de acorduri cu universități străine pentru schimbul de studenți, profesori și cercetători.

Sediul său se află în districtul General San Martín, la nord-vest de orașul autonom Buenos Aires. Construit pe o plajă feroviară veche de peste două hectare, Campusul Miguelete constituie una dintre principalele atracții ale teritoriului Buenos Aires în ceea ce privește planificarea arhitecturală și conservarea patrimoniului.

Locații

  • San Martín

    San Martín, Argentina

    Întrebări