Keystone logo
Universidad Nacional De Salta / National  University Of Salta

Universidad Nacional De Salta / National University Of Salta

Universidad Nacional De Salta / National  University Of Salta

Introducere

Universitatea Națională din Salta este o instituție de drept public, autonomă și autarkică, ale cărei obiective sunt promovarea, diseminarea și conservarea culturii. Îndeplinește acest scop în contact permanent cu gândirea universală și acordă o atenție deosebită problemelor din regiune și țară.

Universitatea contribuie la dezvoltarea culturii prin studii umaniste, cercetări științifice și tehnologice și creație artistică. Răspândiți idei și realizări artistice prin predare și prin diferitele mijloace de comunicare a cunoștințelor.

Misiunea Universității este generarea și transmiterea cunoștințelor, a științei și a aplicațiilor sale și a artelor. Scopul său principal este educarea dintr-o perspectivă etică.

Universitatea caută formarea integrală și armonioasă a membrilor comunității universitare, a cadrelor didactice, studenților, absolvenților și personalului de sprijin universitar și le insuflă spiritul de rectitudine morală și responsabilitate etică și civică. Formează cercetători, profesori și profesioniști adecvați. Păstrează legături permanente cu absolvenții săi printr-un proces de formare continuă care vizează actualizarea și îmbunătățirea acestora, promovarea predării, cercetării și practicilor profesionale angajate în problemele țării și regiunii.

În calitatea sa de entitate de stat, colaborează cu identificarea și soluționarea problemelor naționale și regionale, în conformitate cu normele specifice care îi reglementează funcțiile, își prezintă concluziile, oferă consultanță tehnică și participă la activități comune cu instituțiile de stat și private prin acorduri. cooperare.

Universitatea este lipsită de probleme ideologice, politice și religioase, înțelegând problemele sociale, politice și ideologice, studiindu-le științific. Este străin de orice interes sectorial sau concepție dogmatică. Promovează o atitudine critică, asigurând în ea cea mai largă libertate de exprimare.

Universitatea, pe lângă sarcina sa specifică de centru de studiu și cercetare, încearcă să răspândească beneficiile acțiunii sale culturale și sociale prin interacțiunea cu mediul.

Locații

  • Salta Province

    Avenida Bolivia,5150, A4400, Salta Province

    Întrebări