Keystone logo
Universidad Nacional de Misiones

Universidad Nacional de Misiones

Universidad Nacional de Misiones

Introducere

Învățământul superior de calitate aduce beneficii atât universității , societății, cât și absolvenților . Pentru acesta din urmă , calitatea se traduce prin beneficii precum oportunități mai mari de muncă , o carieră ascendentă, recunoaștere socială și remunerații acceptabile. Acest lucru duce la o mai mare mobilitate socială, care va genera o mai bună calitate a vieții și un management mai responsabil în luarea deciziilor, deoarece absolventul se simte angajat față de societate și decide să îi returneze beneficiile individuale primite.

Absolvent de învățământ joacă un rol strategic în societatea noastră, pentru că este un instrument pentru a depăși inechitatile, spații deschise solidaritatea inteligentă și responsabilă, să dezvolte economia, să promoveze progresul științei și tehnologiei, promovarea valorilor culturale, reconstrui structura socială și relațiile dintre diferitele sectoare, contribuie cu ei, pentru a crește calitatea vieții cetățenilor.

Conform acestui concept , rolul strategic jucat de Programul Universitar va dezvolta Universidad Nacional de Misiones . În procesul de planificare a Planului de dezvoltare instituțională 2018-2022 UNAM, articulat în activitatea tuturor unităților, a fost luată ca prioritate includ absolvenți. În axa strategică a dezvoltării liniei politico-instituțional de acțiune 5, sa stabilit Consolidarea legăturilor cu absolvenți, definind o serie de obiective și rezultatele așteptate includ căutarea absolvent la nivel instituțional.

Principala provocare va fi de a promova participarea reală a absolvenților în viața instituțională a UNAM și să își asume angajamentul de a dezvolta acțiuni care generează sinergii și contribuții la Universitate, pentru societate și pentru a permite uman și creșterea profesională a absolvenților săi.

Locații

  • Argentina

    Fernando Elias LLamosas,9400, N3304, Argentina

    Întrebări