Keystone logo
Universidad Nacional de La Pampa

Universidad Nacional de La Pampa

Universidad Nacional de La Pampa

Introducere

Universidad Nacional de La Pampa , cu sediul în orașul Santa Rosa, provincia La Pampa, este o entitate de drept public, autonomă și autarhică, care are drept scop interpretarea nevoilor societății și dinamizarea schimbării acesteia , precum și promovarea, diseminarea și conservarea culturii. Ea îndeplinește acest scop în contact direct și permanent cu gândirea universală și acordă o atenție deosebită problemelor regionale și naționale.

Universitatea contribuie la dezvoltarea culturii, în cadrul unei concepții umaniste, prin studii, cercetări științifice și tehnologice și creație artistică. Disemină ideile, realizările științei și ale realizărilor artistice, educația și mijloacele de comunicare a cunoștințelor. Are în special scopul de a forma bărbați democrați.

Universitatea este o comunitate de profesori, studenți, absolvenți și non-cadre didactice. El urmărește formarea integrală și armonioasă a componentelor sale și infuzează în ele rectitudinea morală, responsabilitatea civică și convingerile democratice. Formează cercetători originali, profesioniști calificați și profesori de carieră, angajați din punct de vedere social și dispuși să servească un model de țară liberă politic, independentă din punct de vedere economic și echitabilă din punct de vedere social. Gestionarea absolvenților în sarcinile de predare și cercetare și prin intermediul acestora, relația lor cu societatea. Dezvoltă situații de autoevaluare în căutarea unei îmbunătățiri a activităților academice.

Priscilla Du Preez / Unsplash

113791_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg


Universitatea este în esență democratică și, ca atare, afirmă și apără doctrina democratică. Eliberarea în chestiuni ideologice, politice și religioase asigură în cadrul secției sale cea mai largă libertate de cercetare și expresie, dar nu ignoră faptele și procesele sociale, politice și ideologice, ci le studiază științific și încearcă să ofere soluții pentru a depăși .

Universitatea, pe lângă sarcina sa specifică de centru de studiu și de învățământ superior, urmărește să răspândească beneficiile acțiunii sale directe, culturale și sociale, prin extinderea universității

Universitatea își studiază și își expune în mod obiectiv concluziile cu privire la problemele naționale și oferă consultanță tehnică instituțiilor statului, fiind în măsură să încheie acorduri cu instituțiile private, cu condiția ca natura acestora să răspundă interesului general.

Locații

  • Santa Rosa

    Coronel Gil,300-398, L6300, Santa Rosa

Întrebări