Keystone logo
Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Universidad Nacional De Jose C. Paz (UNPAZ)

Introducere

Situată în orașul José C. Paz, Universitatea Națională José Clemente Paz (UNPAZ) a fost creată în 2009 prin Legea nr. 26.577. UNPAZ recunoaște învățământul superior ca un drept social fundamental pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a regiunii și pentru întărirea statului de drept și a valorilor democratice ale oamenilor.

În acest sens, misiunea sa este predarea în învățământul superior, precum și producerea și diseminarea de cunoștințe care contribuie la dezvoltarea regiunii, punându-se în slujba consolidării echității și dezvoltării sociale.

Viziunea sa este de a promova echitatea, incluziunea și extinderea oportunităților pe care învățământul superior le oferă comunității locale. Valorile care o inspiră se bazează pe solidaritate ca o cale în formarea bărbaților și femeilor de integritate care, ca oameni și cetățeni, sunt purtătorii celor mai înalte idealuri pe care umanismul le ridică și sunt capabili să-și pună cunoștințele în slujba al societatii. democrația și creșterea umanității.

Obiectivul acestei case de studii este de a garanta educația universitară gratuită și accesul la public, universitatea gratuită și gratuită, asigurând șanse și posibilități egale, dezvoltând o deschidere plurală, fără nicio discriminare față de toate sectoarele societății.

Accesul oricărui cetățean la universitatea publică constituie un drept dobândit. Învățământul superior nu ar trebui să fie numai un bun public și social, ci un drept universal al omului și o responsabilitate a statului.

Locații

  • José C. Paz

    Leandro N. Alem,4731, B1665, José C. Paz

    Întrebări