Keystone logo
Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Introducere

Universitatea Națională a Generalului Sarmiento (UNGS) a fost creată la 20 mai 1992, prin Legea națională nr. 24.082 și fondată în 1993 când au fost numiți rectorul organizator Roberto Nöel Domecq și Comisia consultativă. UNGS își datorează numele partidului de atunci al generalului Sarmiento, care mai târziu în 1994 a fost împărțit în trei municipalități: San Miguel, José C. Paz și Malvinas Argentinas.

De la înființare, Universitatea a adoptat ca principiu legătura dintre instruire, investigarea critică a problemelor care afectează societatea și căutarea unor acțiuni alternative pentru a le depăși.

UNGS este organizat în patru instituturi interdisciplinare de cercetare și predare care încearcă să răspundă problemelor actuale legate de industrie, știință, oraș și cunoștințe. Acestea sunt Institutul de Științe, Institutul Conurbano, Institutul de Industrie și Institutul de Dezvoltare Umană.

Aspectul central al activității sale este de a contribui la democratizarea predării, la accesul la cunoștințe de către toate sectoarele societății și la căutarea excelenței academice, presupunând o strategie pedagogică axată pe asigurarea unei formări de bază și specifice solide a elevilor. În acest cadru, Universitatea oferă diplome de licență gratuite, diplome valabile la nivel național, burse de studiu, burse academice pentru formare în predare, cercetare, management și servicii comunitare, suport tutorial personalizat, o bibliotecă publică modernă și eficientă, precum și acces gratuit și studii academice de calitate spaţiu.

Campusul său universitar este situat la Juan María Gutiérrez 1150, orașul Los Polvorines, Malvinas Argentinas, la nord-vest de Marele Buenos Aires.

Locații

  • Los Polvorines

    Juan María Gutiérrez,1150, B1613, Los Polvorines

    Întrebări