Keystone logo
Marist University

Marist University

Marist University

Introducere

Marist University continuă să lucreze în formarea integrală a creștinilor buni și a cetățenilor virtuoși.

Această cale este urmată mână în mână de frați, mireni și laici care poartă harisma pedagogiei mariste în cunoștințele, abilitățile și experiențele lor pentru a întări misiunea pr. Champagnat.

De aceea ne permitem să vă prezentăm noul rector al campusului Universidad Marista Ciudad de México.

Pregătirea academică a actualului nostru rector, Mtra. Ana Gabriela Aguirre Franco este integrată de o diplomă în administrarea afacerilor însoțită de un master în administrarea afacerilor.

Munca sa este susținută de o experiență de 8 ani, care lucrează în instituții de învățământ unde se remarcă prin consolidarea vieții studențești, serviciul pentru clienți, excelența academică, evaluarea și formarea profesorilor, actualizarea planurilor de studiu, printre altele.

Această experiență, împreună cu abilitățile și angajamentele lor față de misiunea maristă, vor ajuta universitatea să meargă în continuare spre îndeplinirea sarcinilor și obiectivelor atribuite de Consiliul de misiune al provinciei noastre, pentru a răspunde noilor provocări pe care ni le prezintă mediul, prin viziunea operațională strategică 2026, să continue formarea viitorilor profesioniști din țară.

Locații

  • Mexico City

    Canal de Chalco,928, 13270, Mexico City

    Întrebări