Keystone logo
Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Universidad México Americana del Norte

Introducere

La Universidad México Americana del Norte ne angajăm să formăm profesioniști capabili să facă față provocărilor lumii actuale. Peste trei decenii de experiență ne deosebesc ca instituție de învățământ dedicată predării la nivelurile secundare, bacalaureat, superioare și postuniversitare, care este recunoscută de Ministerul Educației Publice cu valabilitate oficială prin decretul 384 al H. Congresului Statul Tamaulipas, din 23 februarie 1983 și înregistrarea la SEP din data de 11 martie 1983, conform acordului 219 al Direcției Generale a Profesiunilor.

Universidad México Americana del Norte , AC, s-a născut din ideologia și inima doctorului Jorge Brenes Araya (+), care cu vocație de serviciu a luptat întotdeauna pentru bunăstarea celorlalți, pentru că mai presus de toate a crezut în darul sănătății și al curajului a educației, considerând-o singura resursă - a spus el - de creștere, transcendență și slujire a altora.

Dând roade de mai bine de trei decenii, principiile și convingerea sa clară ne-au întărit prezentul academic și astăzi, rectorul nostru, dr. Edith Cantú de Morett, își continuă activitatea de promovare a învățământului secundar, bacalaureat, licență, masterat și doctorat pentru tinerii din regiunea, deschizând noi spații profesionale pentru a face față provocărilor pe care societatea le cere și a continua astfel, cu scopurile sale de predare.

Locații

  • Reynosa

    Primera,SN, 88640, Reynosa

    Întrebări