Keystone logo
Universidad Fasta Distancia

Universidad Fasta Distancia

Universidad Fasta Distancia

Introducere

Noua paradigmă educațională

Dezvoltarea vertiginoasă a tehnologiei informației și comunicațiilor a transformat conceptul de educație la distanță în ultimii ani și a redimensionat această modalitate care caută un spațiu nou în sistemul de învățământ superior. Dincolo de modalitatea față în față, centrele de studiu avansează în oferta lor de formare la distanță, în modalitatea virtuală sau cu sistemul lor mixt. Acest concept reînnoit a început deja, în diferite grade, pentru a fi utilizat de o bună parte a universităților locale. Alternativele variază de la sistemul tradițional de comandă prin poștă, cu materiale tipărite, suport video și audio, până la educație virtuală prin internet.

Cursuri scurte, seminarii, cursuri universitare și postuniversitare în cele mai diferite discipline sunt disponibile pentru tot mai mulți oameni, ceea ce devine un multiplicator al posibilităților educaționale fără a aborda limitarea distanțelor și a timpilor.

Ce este învățarea la distanță?

Pentru Universitatea FASTA, Educația la Distanță este o modalitate care permite actul educațional prin diferite metode, tehnici, strategii și mijloace, într-o situație în care studenții și profesorii sunt separați fizic și interacționează doar ocazional în persoană.

Locații

Locații
  • Mar del Plata

    Avellaneda,3341, B7600, Mar del Plata

    Întrebări