Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Introducere

Promovarea unui viitor regenerativ, durabil și etic, însoțitor de agenți ai schimbării, capabili să promoveze inițiative care transformă sistemele socio-mediu.

Cum apare?

Visul s-a născut acum 10 ani din preocuparea unui grup de tineri mexicani care recunosc importanța enormă a creării unui spațiu de învățare pentru a face față provocărilor socio-ecologice din America Latină. Pe parcurs, sute de specialiști, educatori, agenți ai schimbării și antreprenori s-au alăturat dezvoltării unui model educațional care învață cum putem să ne re-proiectăm sistemul. UMA a devenit singura universitate specializată în sustenabilitate din țară și un loc ideal pentru dezvoltarea proiectelor socio-ecologice.

Ce facem?

Oferim masterate, ateliere, diplome și servicii de consultanță axate pe sustenabilitate și regenerarea socio-mediului. Valoarea noastră principală este crearea unui punct de întâlnire pentru accelerarea învățării între studenți, specialiști și lideri în domeniul durabilității. Când ne veți vizita, veți avea experiența inspiratoare de a vă conecta cu o comunitate de învățare care este activă în schimbarea lumii noastre în bine.

Agent de schimbare

La intrarea în masterul UMA, studenții recunosc importanța dezvoltării ca agenți ai schimbării, intrând într-un proces de transformare și îmbogățire personală care facilitează dezvoltarea inițiativelor și proiectelor care urmăresc schimbarea practicilor actuale ale disciplinei lor către scheme de sustenabilitate.

La UMA considerăm că prima schimbare de urmat este cea a sinelui.

Caracteristici Campus

Intenția noastră este să construim un campus care să arate modul în care o intervenție arhitecturală devine un vehicul de regenerare pentru comunitatea sa și bazinul său de apă.

Ne imaginăm un campus profund estetic, potrivit scopului, locului și funcției sale. Se va încuraja creșterea unei păduri dese comestibile, în cadrul căreia vom găsi spații de lucru și de învățare. Instalațiile vor fi o pătură de protecție pentru locuitorii săi în calități vizuale, acustice, climatice și de textura, astfel încât să invite la reflecție, dialog și învățare.

Va exista o combinație interesantă de tehnologii adecvate, atât de ultimă oră, cât și tradiționale, pentru gestionarea apei, energiei, alimentelor, deșeurilor și a altor fluxuri. Situl trebuie să onoreze și să încurajeze prezența și coexistența elementelor dincolo de oameni precum soarele, apa, pământul, vântul și biodiversitatea. Campusul UMA va fi un loc inspirator care ne permite să ne imaginăm un viitor regenerator și divers.

  Burse și finanțare

  La UMA oferim două tipuri de burse:

  Căutăm să sprijinim persoanele cu potențial ridicat de agenție de schimbare care sunt interesate să studieze masteratul, dar care se află într-o situație economică care nu le permite să plătească integral taxa de școlarizare. Avem un număr limitat de burse și acestea sunt distribuite celor care au cea mai mare nevoie și îndeplinesc cel mai bine criteriile specificate mai jos.

  În cadrul cererii noastre de admitere veți găsi o secțiune în care puteți aplica pentru bursa de care aveți nevoie (vezi fila Procesul de admitere), trebuie să indicați tipul și procentul de bursă pe care o căutați. Dacă sunteți interesat de o bursă, rețineți că puteți obține un procent mai mare dacă depuneți cererea în prima rundă de înscriere.

  a) Burse parțiale: Burse de 10% până la 20% din costul diplomei de master, fără a include costurile diplomei.

  b) Burse de schimb: Burse de la 25% la 40% din costul diplomei de master, fără a include costurile diplomei. Aceste burse sunt acordate în schimbul de timp pentru a sprijini activitățile de coordonare a Masterului sau ale comunității UMA. Poti alege intre diferite activitati de suport, iar acestea se pot face de oriunde si la ore flexibile.

  Reducere pentru plata integrală a Masterului: 15%.

  Se aplică dacă plătiți în avans întregul master.

  Reducere pentru plata în avans de un an: 10%.

  Se aplică dacă plătiți un an întreg în avans.

  Reducere pentru plata anticipată a unui semestru: 5%.

  Se aplică dacă plătiți pentru un semestru întreg în avans.

  Dacă primiți o bursă, oricare dintre aceste reduceri se aplică sumei plătibile după luarea în considerare a procentului de bursă acordat.

  Admitere

  Procesul de admitere constă din următorii pași:

  • Faceți clic pe butonul „Începeți aplicația” de pe această pagină și urmați instrucțiunile pentru a vă completa cererea online. Chiar acolo poți solicita un procent de bursă dacă ai nevoie.
  • Odată ce ați terminat aplicația online, directorul de diplomă vă va contacta pentru a avea un interviu virtual.
  • La finalul interviului, vom programa un test de diagnostic cu care vă evaluăm nivelul academic și modul de învățare. Acest test are un cost de 500 USD care trebuie acoperit înainte de a-l efectua.
  • După interviu, veți primi un răspuns la cererea dvs. Scrisoarea de Acceptare include toate informațiile pentru a efectua plata înscrierii dumneavoastră prin transfer electronic și pentru a trimite chitanța respectivă. Dacă este cazul, va include dacă vi s-a acordat vreun procent din bursă.
  • Odată ce înregistrarea a fost finalizată, vă vom contacta pentru a solicita documentele rămase și a vă finaliza înregistrarea la Ministerul Educației.
  • Gradul de licență are un cost lunar de 15.000 USD care se plătește peste 48 de plăți lunare. Costul de înregistrare este de 12.000 USD, care se plătește o singură dată.
  • UMA poate acorda un procent din bursă studenților care au nevoie de aceasta, în funcție de studiul socioeconomic pe care îl desfășoară. Trimiteți cererea cât mai curând posibil pentru a accesa fondul de burse.

  Clasamente

  UMA a considerat unul dintre cazurile de inovare educațională din Mexic

  • Universidad del Medio Ambiente și Liceul UMA au fost recunoscute de Ashoka ca una dintre organizațiile care întruchipează spiritul inovației în sectorul educațional.

  Câștigă premiul câștig

  • Cel mai bun caz pentru responsabilitatea socială universitară

  Premiu de recunoaștere Holcim

  • Echipa Campus 2014

  Premiul pentru cvorum

  • 2013 Victoria Haro și Federico Llamas

  Institutul Latino-American de Calitate

  • 2013 CIAMA

  Premiul Quo & Discovery Minds

  • 2011 Victoria Haro

  Mărturii studențești

  Locații

  • Valle de Bravo

   Camino al Castellano #4 San Mateo Acatitlán, Valle de Bravo, Mexico, 51200, Valle de Bravo

  Întrebări