Keystone logo
University of the Isthmus

University of the Isthmus

University of the Isthmus

Introducere

Universitatea a fost concepută pentru a fi o verigă, o punte, un „istm” care reunește cercetarea științifică și practica profesională; valori permanente și un spirit creativ și inovator; problemele sociale ale țării și evenimentele internaționale; universitatea și compania; pregătire umanistă și tehnologie modernă.

Pentru a ne sprijini calitatea în pregătirea academică, UNIS a trecut printr-un proces de acreditări continue, care garantează standardele programelor noastre educaționale, profilul profesorilor noștri, instrumente în exercițiul carierei, precum programe de specialitate.

Pentru acest proces, Universidad del Istmo are încredere în ANECA pentru a începe procesul de certificare internațională a calității academice începând cu 2014.

ANECA este o fundație de stat care își propune să asigure asigurarea externă a calității sistemului universitar și să contribuie la îmbunătățirea constantă a acestuia, de asemenea, dezvoltă diferite programe pentru a-și desfășura activitatea (evaluare, certificare și acreditare), pentru a integra sistemul nostru în Spațiul european de învățământ superior.

Locații

  • Guatemala City

    Carretera a Fraijanes, , Guatemala City

    Întrebări