Keystone logo
University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

University of San Carlos of Guatemala

Introducere

Fiind singura universitate de stat, este exclusiv responsabilă de dirijarea, organizarea și dezvoltarea învățământului superior de stat și a învățământului de stat, precum și diseminarea culturii în toate manifestările sale. Va promova prin toate mijloacele la îndemâna sa cercetarea în toate sferele cunoașterii umane și va coopera la studiul și soluționarea problemelor naționale.

Scopul său fundamental este de a ridica nivelul spiritual al locuitorilor Republicii, păstrând, promovând și diseminând cultura și cunoștințele științifice. Va contribui la realizarea uniunii Americii Centrale și, în acest scop, va căuta schimbul de academicieni, studenți și tot ceea ce tinde spre legătura spirituală a popoarelor din istm.

Universitatea din San Carlos de Guatemala este instituția de stat de învățământ superior, autonomă, cu o cultură democratică, cu o abordare multi și interculturală, legată și dedicată dezvoltării științifice, sociale, umaniste și de mediu, cu un management actualizat, dinamic, eficient și cu resurse utilizate în mod optim pentru a-și atinge obiectivele și obiectivele, educator de profesioniști cu principii etice și excelență academică.

Locații

  • Guatemala City

    11 Avenida, 01012, Guatemala City

    Întrebări