Keystone logo
Universidad Da Vinci de Guatemala

Universidad Da Vinci de Guatemala

Universidad Da Vinci de Guatemala

Introducere

Universitatea Da Vinci din Guatemala este o instituție de învățământ superior, a cărei propunere educațională se bazează pe principiile adevărului, integralității, căutării excelenței, responsabilității sociale și relevanței cunoașterii.

Universitatea Da Vinci din Guatemala înțelege că adevărul este o valoare fundamentală și, prin urmare, căutarea, practica și apărarea sa sunt scufundate în acțiunile sale, în special prin cercetarea academică și instituțională, care contribuie, de asemenea, la dezvoltarea științei și a dezvoltării sociale .

Un alt principiu fundamental este cel al integrității. Universitatea Da Vinci din Guatemala înțelege că cunoștințele sunt largi și diverse și că programele sale educaționale trebuie să ofere, pe cât posibil, cunoștințe integratoare din diferite domenii, astfel încât profesioniștii absolvenți să aibă o pregătire cuprinzătoare.

Excelența ca principiu de acțiune este o valoare prioritară pentru Universitatea Da Vinci din Guatemala. Se înțelege că căutarea excelenței nu are scop și, prin urmare, acțiunile membrilor săi, precum și cele ale programelor sale, trebuie realizate cu calitate conform normelor și standardelor care asigură realizarea lor.

Un alt principiu fundamental este cel al relevanței, care este înțeles ca legătura și coerența dintre propunerile sale educaționale și cerințele societății și ale sectorului productiv. Universitatea Da Vinci din Guatemala își propune să educe profesioniști care au capacitatea de a face judecăți critice și au o mare flexibilitate și adaptabilitate atunci când își exercită profesia. Acest lucru este posibil dacă cunoștințele puse la dispoziția lor sunt relevante pentru realitate și pentru o evoluție științifică, tehnologică și socială constantă.

Locații

  • Guatemala City

    Via 6,3-42, , Guatemala City

    Întrebări