Keystone logo
Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Universidad Camilo José Cela

Introducere

O universitate unică

La Universitatea Camilo José Cela vă oferim un alt tip de educație. O educație activă și dinamică care îți oferă șansa de a-ți trăi viața universitară din plin în interiorul și în afara sălii de clasă pentru a deveni profesionistul pe care aspiri să fii.

Modelul nostru educațional este ancorat în 3 piloni:

interdisciplinaritatea

Împărtășiți cursurile cu studenți din alte grade și dobândiți cunoștințe dincolo de specializarea dvs., combinând cunoștințe și medii culturale pentru a aborda cu încredere provocările complexe ale secolului 21.

Inovaţie

Inovăm programe academice pentru a ne concentra asupra dvs. și asupra procesului dvs. de învățare. Predarea pe care vi se va oferi la UCJC este diferită de predarea universitară tradițională. Ne deosebim de alte universități datorită modelului și abordării noastre educaționale deschise, care este mult mai relevantă pentru vremurile în care trăim.

caracter internațional

Aici veți deveni mai independenți, vă oferim instrumente pentru a vă orienta cariera profesională și a face acest lucru într-un context global. Veți fi predat de lectori de primă clasă din multe țări diferite. În plus, vă puteți completa profilul profesional cu programele noastre de studiu în străinătate și săptămânile internaționale.

Stupul (La Colmena) ®

Universidad Camilo José Cela","author_url":"","source":""}" />

La Colmena®

Veți lua această programă academică unică în paralel cu orele de studii. Vă va permite să vă extindeți educația prin discipline cheie într-o lume în care flexibilitatea și transversalitatea sunt tot mai solicitate.

Caracteristici Campus

Unde ideile tale prind viață

UCJC este un loc unde se transmit cunoștințele, unde te poți specializa în domeniul pe care îl alegeți, vă puteți îmbunătăți cunoștințele generale și vă puteți dezvolta ca persoană. Laboratoarele noastre promovează reflecția și dezbaterea și oferă metodologii active de predare/învățare bazate pe munca cooperantă, dezvoltarea creativității, gândirea critică, gândirea vizuală și abilitățile de comunicare.

Reședința Universității UCJC

Căile studențești UCJC din Madrid vă oferă toate facilitățile și confortul pentru a vă face să vă simțiți ca acasă și, mai presus de toate, pentru a vă dedica timpul pentru ceea ce ați venit să faceți, să studiați și să vă distrați. Facilitățile campusului și sălile de reședință oferă spații ideale care oferă liniște și pace, astfel încât nimic și nimeni să nu te întrerupă în orele tale de concentrare și studiu.

O experiență internațională și interdisciplinară

Reședința universitară UCJC se adresează studenților din întreaga lume. A trăi cu toate acestea îți va oferi o perspectivă și o mentalitate mai globale și internațională, în timp ce înveți despre alte culturi, practici limbi străine și construiești o rețea internațională de contacte. Îți vei împărtăși ziua de zi cu alți studenți care, ca și tine, s-au mutat aici cu un obiectiv clar: să crească academic și personal.

  Clasamente

  Evaluări universitare QS Stars

  Universitatea a fost încorporată în prestigiosul sistem internațional de punctaj QS Stars University Ratings, cu un punctaj mediu de 3 din 5. În domeniile angajabilității și facilităților ni s-a acordat punctajul maxim de 5 stele din 5 și 4 din 5. 5 în internaționalizare și integrare .

  Locații

  • Madrid

   C/ Castillo de Alarcón, 49. Urb. Villafranca del Castillo, 28692, Madrid

   Întrebări