Keystone logo
Universidad Bernardo O'Higgins

Universidad Bernardo O'Higgins

Universidad Bernardo O'Higgins

Introducere

Universitatea Bernardo O'Higgins este o universitate privată autonomă din Chile, fondată în martie 1990 și inspirată de gândirea O'Higginiană. Casa sa centrală este situată lângă Parque O'Higgins, în comuna Santiago.

În prezent, este acreditat de Comisia Națională de Acreditare (CNA-Chile) pentru o perioadă de 4 ani (de maximum 7), din iulie 2018 până în iulie 2022. Este clasat pe locul 35 în rândul universităților chiliene conform clasificării webometrice CSIC (iulie 2017). De asemenea, se află pe poziția a 27-a în clasamentul general și pe locul 10 în rândul universităților private non-cruch, conform AméricaEconomía 2019. În cadrul universităților din Chile, este, de asemenea, pe locul 13 între toate universitățile țării; Al 55-lea în America Latină și al 5-lea dintre Ue-urile private din Chile în clasamentul Scimago Institution 2020.

De asemenea, în cooperare cu fiecare dintre dimensiunile care alcătuiesc instituția și care face parte din angajamentul constant pentru căutarea excelenței în învățământul superior, Universitatea Bernardo O'Higgins atribuie gratuitatea 2021.

Locații

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida Viel,1497, , Santiago Metropolitan Region

    Întrebări