Keystone logo
Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Universidad Autonoma de Madrid

Introducere

Masterul în guvernare și drepturile omului al Universității Autonome din Madrid (UAM) și Fundația Santillana oferă o pregătire teoretică și practică cu cea mai înaltă rigoare academică privind drepturile omului și instituțiile naționale și internaționale de garanție și implementare.

Atât la nivel de predare, cât și la nivel de cercetare, Masterul combină perspective juridice, politice și sociale, oferind un spațiu de reflecție și dezbatere asupra provocărilor actuale ale guvernanței democratice și a reformelor instituționale necesare apărării drepturilor fundamentale în acestea societăți globale.

Master în guvernare și drepturile omului oferă studenților săi pregătirea necesară pentru a duce o carieră profesională de succes atât în domeniul organismelor publice, cât și în cea a organizațiilor private orientate spre exercitarea dreptului, politicile publice și cooperarea internațională.

Masterul în guvernanță și drepturile omului este diplomat de la Universitatea Autonomă din Madrid (UAM).

De ce să studiezi la UAM?

Este o universitate modernă, interesată de formarea completă a studenților săi și recunoscută la nivel internațional, fiind încadrată în grupul celor mai bune 200 de universități din lume.

Este preocupată de mediu și este mândră de munca sa de a realiza un campus durabil din punct de vedere ecologic.

Este universitatea spaniolă de referință din punct de vedere al cercetării și care are în campusul său diferite institute universitare de cercetare proprii și altele în colaborare cu Consiliul Superior pentru Cercetare Științifică. Pionier în acțiunea de solidaritate și cooperare, lucrul cu ONG-uri etc. Absolvenții UAM au un nivel ridicat de inserție în muncă, 90% dintre cei care au căutat un loc de muncă l-au găsit și într-un timp mediu de 4 luni și jumătate. Are un forum pentru ocuparea forței de muncă și în acest timp a devenit forumul pentru ocuparea forței de muncă universitar, cu mai multe companii și instituții participante.

Este o universitate antreprenorială în multe aspecte și una dintre cele mai importante este cea a creării de afaceri. Este universitatea spaniolă pionieră în acest sens, are Centrul CIADE-UAM pentru inițiative antreprenoriale pentru a ajuta la crearea de companii și de la înființare a participat la crearea a peste 170 de companii.

Are relații de schimb internațional cu cele mai bune universități din lume, de exemplu în cadrul programului de schimb ERASMUS cu universități din Europa, peste 1000 de studenți de la Universitatea Autonomă se bucură de sejururi academice. Există, de asemenea, relații privilegiate cu diverse universități din America Latină.

Preocupat de societatea căreia îi aparține, întreține relații de colaborare puternice cu primării, instituții și companii, pentru care a semnat numeroase acorduri și acorduri-cadru de colaborare. Are numeroase activități culturale, inclusiv cursuri de vară și științe umaniste contemporane. Are cel mai vechi și mai prestigios ciclu de concerte organizate de universități, care are loc în fiecare an la Auditoriul Național de Muzică.

Are mai multe facilități sportive, inclusiv piscine interioare și în aer liber. Organizația autonomă organizează diferite competiții interuniversitare, iar studenții săi sunt campioni universitari la diferite discipline. UAM face parte din programul pentru sportivi la nivel înalt finanțat de Consiliul Superior pentru Sport.

Universidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.png

Locații

  • Madrid

    Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049, , Madrid

Întrebări