Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Introducere

Universitatea Ana G. Méndez-Recinto de Cupey este o instituție de învățământ superior care are o istorie lungă de a oferi programe care îndeplinesc cele mai înalte standarde de excelență academică. Cunoscând oferta largă și actualizată academică, știm că veți găsi programul și modalitatea de învățare care se potrivește cel mai bine obiectivelor și stilului dvs. de viață profesional.

Campusul Cupey al Universității Ana G. Méndez se străduiește, în plus, să aibă un cadru didactic specializat și cu experiență în metodologii inovatoare care promovează învățarea, pentru a oferi studentului un meniu larg și variat de servicii, pentru furnizarea de facilități fizice moderne. și cele mai actualizate resurse tehnologice pentru a promova o gamă largă de opțiuni de acces și finalizare.

Vă invităm să explorați pagina noastră pentru a afla mai multe despre istoria noastră, realizările noastre și numeroasele contribuții pe care le oferim zilnic societății Puerto Rico și comunității globale. Campusul UAGM-Cupey are trei (3) centre universitare din Puerto Rico, situate strategic în jurul insulei, pentru a deservi toate sectoarele, indiferent de locația lor geografică. UAGM are, de asemenea, centre universitare în Statele Unite continentale din statele Florida, Dallas și Maryland.

misiune

Universitatea Ana G. Méndez, Cupey Campus este o instituție privată de învățământ superior nonprofit, care și-a asumat un angajament autentic pentru dezvoltarea economică și socială a Puerto Rico. Misiunea sa este de a oferi, unei populații studențe diverse, oportunitățile de a dobândi abilități personale și profesionale prin educație, cercetare și servicii comunitare, astfel încât să devină agenți ai schimbării, cursanți de viață și colaboratori responsabili. cu globalizare și durabilitate globală.

vedere

Universitatea Ana G. Méndez din Campusul Cupey va fi recunoscută ca o instituție de învățământ superior de nivel mondial pentru: deschidere către incluziune; calitatea ofertelor sale și inovația în crearea de programe; excelență și inovație în procesele de predare și învățare; inițiative de educație care oferă studenților oportunități de mobilitate socială și economică; cercetări deosebite care promovează dezvoltarea economică și socială și răspund nevoilor comunității mondiale; utilizarea tehnologiilor avansate pentru îmbogățirea proceselor de învățare, administrative și servicii pentru studenți; precum și telecomunicații și educație la distanță; și angajamentul față de comunitate pentru a promova o economie durabilă și concurențială care promovează schimbări sociale transformatoare.

Rectorul nostru

Dr. Ángel A. Toledo López și-a încheiat doctoratul în științe politice la Universitatea de Stat din Pennsylvania cu o concentrare în politică americană, metodologie de cercetare și politică comparată. A participat la Institutul de Cercetări de Studii al Universității din Michigan, Ann Arbor și a fost un cercetător principal al celui de-al doilea val al Studiului Valorilor Mondiale realizat de această universitate. În 2006, după ce și-a încheiat doctoratul, Dr. Toledo a terminat un doctorat Juris la Facultatea de Drept a Universității din Puerto Rico. A lucrat ca facultate cu normă întreagă la Universidad del Este din Carolina și avocat în proces până când s-a mutat în statul Maryland din Statele Unite. El a fost directorul academic al Campusului Capitalei al Sistemului Universității Ana G. Méndez, unde strategiile didactice inovatoare sunt utilizate pentru a implementa modelul de imersiune în limbajul dual® bazat pe disciplină la nivel universitar. În timp ce a ocupat funcția de director academic și facultate de Științe Sociale, a terminat un master în curriculum și predare cu o specialitate în educație bilingvă și un certificat de absolvire a predării limbii engleze ca limbă a doua.

În ianuarie 2017, s-a mutat înapoi în insula sa natală Puerto Rico, unde a fost numit vice-cancelar pentru afaceri academice la Universitatea Ana G. Méndez, campusul Carolina, cunoscută anterior drept Universidad del Este. Ulterior, președintele José F. Méndez Méndez l-a numit prorector al Universității Ana G. Méndez, din campusul Cupey, iar la 16 ianuarie 2020, l-a numit rector al acestui campus. Experiența sa academică s-a concentrat pe predarea științelor sociale, a statisticilor și a justiției penale, precum și pe formarea facultății în teme legate de procesele și tehnicile de predare în învățământul superior. Cele mai recente publicații și interesele sale de cercetare acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv psihologia politică, percepția și comportamentul actorilor din sistemul judiciar, metodologia de cercetare și dobândirea abilităților lingvistice în rândul adulților.

Acreditari

135406_image4.png

Universitatea Ana G. Méndez, campusul Cupey și locațiile sale (fosta Universitatea Metropolitană) au o licență de reînnoire de la Consiliul de învățământ din Puerto Rico (acum Consiliul instituțiilor postsecundare), certificare nr. 2018-385, din 30 noiembrie, 2018 până pe 29 noiembrie 2023.

135407_image5.png Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Cupey și locațiile sale (fosta Universitatea Metropolitana), au fost acreditate de Comisia pentru învățământ superior din statele mijlocii (MSCHE) , începând cu 1980. De atunci, acreditarea sa a fost reafirmată continuu până în prezent de aceeași organizație. MSCHE este o agenție instituțională de acreditare recunoscută de secretarul educației din Statele Unite ale Americii și de Consiliul pentru acreditarea învățământului superior (CHEA).

Acreditări specializate

135408_image6.png ACEN (Comisia de Acreditare pentru Educație în Asistență Medicală) / este entitatea care este responsabilă pentru acreditarea programelor de educație medicală, atât în învățământul superior și un nivel superior de specialitate, oferind un certificat, o diplomă sau o calificare profesională recunoscută (doctorat certificat clinic, de master / post-master, bacalaureat, asociat, diplomă și practică).
135409_image7.jpeg Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP) / Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri este principala entitate internațională dedicată acreditării calității educației profesionale în domenii legate de administrarea și managementul afacerilor. Business School are această acreditare de prestigiu din noiembrie 2013.
135410_image8.jpeg Consiliul pentru acreditarea pregătirii educației, CAEP / Această agenție a acordat acreditarea Programului de pregătire a profesorilor (PPM) al Școlii de învățământ al Universității Ana G. Méndez, Campusul Cupey, pentru termenul maxim de șapte ani, între 24 octombrie 2016 și 31 decembrie 2023. Această acreditare recunoaște excelența și calitatea Programului său de pregătire a profesorilor, PPM, angajamentul facultății și asociaților, precum și calitatea absolvenților.
135411_image9.jpeg Asociația Internațională pentru Educație și Formare Continuă (IACET) / Asociația Internațională pentru Educație și Formare Continuă este o asociație necompletată dedicată acreditării calității programelor de formare continuă și formare. UAGM este certificat de această agenție ca furnizor de servicii educaționale care respectă standardele de calitate ale acestei agenții recunoscute la nivel mondial.
135412_image10.png Comisia pentru acreditare a Consiliului privind educația în muncă socială (CSWE) este recunoscută de Consiliul pentru educația superioară (CHEA) ca o agenție de acreditare pentru bacalaureat și programe de masterat în învățământul de muncă socială în Statele Unite și teritoriile sale. În prezent, Universitatea Ana G. Méndez, Campusul Cupey este un candidat în procesul de acreditare.

Locații

  • San Juan

    1399 Ave. Ana G Méndez, , San Juan

Întrebări