Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Introducere

Universitatea Ana G. Méndez este o instituție de învățământ superior care are un palmares extins de oferire de programe care îndeplinesc cele mai înalte standarde de excelență academică. Cunoscând oferta largă și actualizată academică, știm că veți găsi programul și modalitatea de învățare care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață.

Universitatea Ana G. Méndez se străduiește, de asemenea, să aibă un cadru didactic specializat și cu experiență în metodologiile care promovează învățarea, să ofere studentului o mare varietate de servicii și să ofere facilități fizice moderne și resurse tehnologice cele mai actualizate. .

Vă invităm să explorați pagina noastră, astfel încât să cunoașteți mai multe despre istoria noastră, realizările noastre și multiplele contribuții pe care le oferim comunității și societății Puerto Rico în fiecare zi. Campusele UAGM sunt situate în diferite părți din Puerto Rico, iar în Statele Unite, în Florida, Dallas și Maryland. Programele și serviciile noastre sunt simțite la nivel internațional.

vedere

Să fie recunoscut ca una dintre universitățile cu cea mai mare excelență academică din Puerto Rico și în lume.

misiune

Campusul Universității Ana G. Méndez din Carolina (fosta Universidad del Este) este o instituție acreditată, privată, laică, fără scop lucrativ, care face parte din Universitatea Ana G. Méndez. El își dedică activitatea academică și de serviciu promovării învățării constructiviste, respectului pentru diversitate și justiției sociale. Misiunea sa este de a promova dezvoltarea integrală a oamenilor pentru a forma cetățeni responsabili și de sprijin, capabili să contribuie la dezvoltarea durabilă a mediului lor, printr-o educație socio-umanistă de excelență; evaluarea cercetării, internaționalizării, antreprenoriatului, tehnologiei, culturii și angajamentului comunității. Toate resursele sale sprijină oferta academică de certificate, diplome asociate, bacalaureat, studii absolvite și educație continuă.

început

Principiile care ghidează instituția sunt excelența, inovația, justiția, respectul, libertatea de gândire și acțiune, solidaritatea, echitatea, integritatea și responsabilitatea socială.

Date prezentate

Tipul instituției

Privat, laic și acreditat, nonprofit.

fundație

1949.

deviză

Suntem minunați pentru cultura noastră.

Exalumnos

Elevii noștri au atins obiective mai înalte.

O bază de date care ajunge la 22 267 de studenți ne permite să recunoaștem poziția lor în profesiile medicale; dreapta; educația; asistență medicală; administrarea învățământului superior; antreprenoriat; comerț; politica publica; de management; de marketing I; ospitalitate și turism; arte culinare; bancare; industrii de sănătate; comunicații; divertisment; aviație și inginerie, cu care țara beneficiază și își consolidează capitalul uman.

Pe lângă Guvernul din Puerto Rico, companii precum Telemundo, GFR Media, Pfizer, Walgreens, CVS, St. Regis Bay Beach Resort, Plaza Provision, Sheraton Convention Center Hotel

Centre de studiu

 • Puerto Rico: Carolina (campusul principal), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • Statele Unite (programe bilingve): Maryland, Orlando, Tampa, South Florida și Dallas (Texas).

Oferte academice

Peste 70 de programe în domeniile antreprenoriatului, afacerilor, științelor sănătății, ospitalității și artelor culinare, științe sociale și umane, știință și tehnologie, educație și studii tehnice profesionale.

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Acreditari

Acreditarea unei instituții de învățământ superior este un proces în care o organizație externă examinează calitatea programelor educaționale oferite în cadrul instituției.

Pentru a oferi studenților noștri cea mai bună educație, instituția noastră este acreditată de următoarele organizații:

 • Comisia pentru învățământul superior (MSCHE)
 • Puerto Rico Board of Education
 • Comisia de acreditare pentru programe în administrarea ospitalității (ACPHA)
 • Comisia de acreditare a Fundației pentru Educație a Federației Culinare Americane (ACFEF)
 • Consiliul de acreditare pentru școlile și programele de afaceri (ACBSP)
 • Asociația Internațională pentru Educație și Formare Continuă (IACET)
 • Consiliul de acreditare a educației profesorilor (TEAC)
 • Consiliul pentru educația în muncă socială (CSWE)
 • Comisia de acreditare pentru educație în asistență medicală (ACEN)

Cronologie universitară

1949 - A fost fondat Puerto Rico Junior College (PRJC).

1959 - PRJC a devenit primul colegiu universitar privat de doi ani din Puerto Rico, acreditat de Asociația Statelor Mijlocii (MSA).

1990 - PRJC și-a inaugurat noul campus în municipiul Carolina. Acestea centralizează serviciile, în afara zidurilor, în 5 municipalități: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado și Moca.

1992 - A devenit Colegiul Universitar de Est (CUE) și și-a extins oferta academică oferind diplome de bacalaureat.

1996 - S-a efectuat transferul elevilor de la Școala de Hoteluri a Companiei de Turism la Școala Internațională de Turism și Gospodărie (ISTHM).

1997 - a fost înființată Școala de Studii Profesionale și a început programul AHORA, o alternativă de studii accelerate care se adresează adultului profesionist.

2001 - Instituția și-a extins oferta academică pentru a include masterat, își actualizează misiunea și devine Universitatea del Este (UNE)

2003 - In campusul Carolina este inaugurată o nouă clădire pentru Școala Internațională de Turism și Administrație Hotelieră.

2004 - Școala Internațională de Turism și Administrație Hotelieră este recunoscută cu International Quality Star Award acordat de organizația Business Initiative Directions, cu sediul în Spania.

2005 - Centrul pentru ocuparea forței de muncă este inaugurat în campusul Carolina și începe să funcționeze Centrul de învățământ preșcolar. Școala Internațională de Turism și Management Hotelier este recunoscută, pentru a doua oară, de Direcțiile Inițiativei de Afaceri cu Premiul International Quality Crown în categoria Diamant.

2006 - Comisia pentru învățământul superior a statelor de mijloc a autorizat re-acreditarea instituției până în 2015. A fost creată Inițiativa Tehnologică de Nord-Est (INTENE). Pentru a treia oară, Școala Internațională de Turism a primit distincția „Inițiativa de afaceri”, prin acordarea premiului angajamentului calității mondiale în categoria Star International.

2007 - Se inaugurează clădirea Școlii: Administrarea afacerilor, Științele sănătății și educație.

2010 - Universidad del Este primește acreditări de la Asociația Școlilor și Programelor Colegiate de Afaceri (ACBSP), Comitetul comun de revizuire a educației în tehnologia radiologică (JRCERT) și Federația Americană Culinară (ACF).

2013 - Universidad del Este deschide un birou de promovare în Mayagüez și Arecibo și prima unitate UNE Salud.

2014 - Începe construcția maiestuoasei clădiri a Bibliotecii Jesús T. Piñero. Programul de arte culinare se deschide la Washington, DC

2019 - Universidad del Este își schimbă numele în campusul Universității Ana G. Méndez Carolina.

Locații

 • Carolina

  Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo, , Carolina

Întrebări