Keystone logo
Universal Arts School Master în VFX și postproducție
Universal Arts School

Master în VFX și postproducție

4 Years

Engleză, Spaniolă

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Introducere

Bine ați venit într-o lume de efecte vizuale uimitoare! Instruirea noastră specializată vă va cufunda în domeniul captivant al efectelor vizuale (FX). Aici veți învăța cum să creați tot felul de simulări, de la explozii și incendii la efecte magice uimitoare, distrugeri cinematografice și oceane realiste. Dar asta nu este tot, vei stăpâni și simularea artistică a hainelor și părului. Pregătește-te să-ți eliberezi creativitatea și să aduci la viață lumi vizuale pline de magie și emoție!

La Universal Arts School , ne angajăm să oferim o experiență educațională flexibilă și personalizată. Gradele noastre au fost concepute într-o manieră modulară, ceea ce înseamnă că aveți libertatea de a vă configura educația la preferințele și nevoile dvs. individuale. Indiferent dacă doriți să aprofundați într-o singură disciplină sau să explorați mai multe domenii, suntem aici pentru a vă sprijini în călătoria dvs. educațională.

În plus, înțelegem că luarea deciziilor educaționale poate fi o provocare, mai ales când vine vorba de combinarea diferitelor medii. De aceea, vă oferim sfaturi personalizate, astfel încât să puteți lua decizii informate cu privire la calea pe care să o urmați. Consilierii noștri academici sunt disponibili pentru a discuta despre obiectivele, interesele și opțiunile disponibile, asigurându-vă că fiecare pas pe care îl faceți în educația dumneavoastră are succes.

La Universal Arts School , ne angajăm succesul și satisfacția dumneavoastră în călătoria dumneavoastră educațională. Indiferent care sunt obiectivele sau orizontul dvs. de timp, suntem aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visele și să vă dezvoltați talentele într-un mod unic și personalizat. Viitorul tău este în mâinile tale, iar noi suntem aici pentru a te ghida pe calea spre realizarea aspirațiilor tale academice și profesionale.

[cariere și masterat]

VFX

Bun venit în lumea captivantă a efectelor vizuale (FX) și a antrenamentului Houdini de ultimă oră! Aici, nu numai că vei învăța cum să creezi efecte vizuale uimitoare, dar te vei cufunda și în lumea puternică și versatilă a lui Houdini, instrumentul preferat al profesioniștilor de la Hollywood și din industria jocurilor video. De la explozii spectaculoase la efecte magice, îmbrăcăminte și simulări de păr, programul nostru de pregătire vă va dota cu abilitățile tehnice și artistice necesare pentru a stăpâni acest domeniu.

Vom dedica timp atât părții tehnice, cât și artistice. Veți învăța să dezvoltați configurații de la zero folosind diverse soluții și să creați scripturi în VEX, limbajul de programare al lui Houdini, pentru a automatiza procesele și a eficientiza sarcinile. Dar te vei scufunda și în partea artistică, în care vei înțelege cum să simulezi cu acuratețe fenomenele naturale, ținând cont de aspecte cruciale precum sincronizarea, scara și comportamentul. În plus, vei rafina aspectul vizual al efectelor tale pentru a obține un rezultat realist și atractiv din punct de vedere vizual. Sunteți gata să vă alăturați elitei profesioniștilor în efecte vizuale din industria filmului? Houdini este cheia ta pentru a debloca o lume de oportunități interesante!

Software-uri: Houdini, Maya

Clasamente

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări