Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Introducere

Universal Arts School

Cea mai bună școală de animație din Spania

14# Printre cele mai bune școli de animație din lume

Universal Arts School , Scoala infiintata in 1994, cu sediul in Valencia (Spania) si Los Angeles - Hollywood (SUA), pionier in training de inalta performanta in domeniul Jocurilor Video, Cinematograf Digital si VFX si Animatie. Cu peste 700 de premii, se află în Top 10 clasamente educaționale din lume (ACR, The Rookies, Financial Magazine etc.) unde își aplică propria metodologie disruptivă de „formare” numită EP (dezvoltată pe parcursul a +10 milioane de ore de training ), care permite studenților săi să câștige premii internaționale (Oscar, Emmy, Cannes, Goya etc.), precum și să lucreze în Top Studios Industry (Disney, Warner Bros., DreamWorks, Lucas Arts, ILM, Ubisoft, Blizzard, Riot Games, SkyDance, Sony Pictures ImageWorks, Weta Digital, Apple, Digital Domain etc.).

Am putea spune că există oameni care au un mare succes profesional sau personal în ciuda tipului de pregătire primită. Asta înseamnă că toți avem la dispoziție un „clic” pe care îl putem da clic oricând dorim. Formarea autentică trebuie să se bazeze pe producerea unei atmosfere în care persoana să-și trezească eul interior. Trebuie să existe un climat de libertate de exprimare și încredere. Odată ce cineva se conectează, învățarea poate decola.

Este vorba despre a învăța o artă și o profesie, un întreg. În prezent, există o nouă revoluție în cunoaștere și inteligență. Luăm în considerare concepte precum Inteligența Emoțională, 9 Inteligențe Multiple, Inteligența Socială, Sinestezia, Programarea Neurolingvistică, Gândirea Laterală etc. Acum se știe că pentru a învăța este necesar să se deschidă mai multe căi transversale și conjunctive simultane în care omul simte că își folosește toate abilitățile, nu numai pe cele cognitive.

Metodologia de instruire „PE”, unică în sector.

La UARTS, am ajutat peste 10.000 de studenți să își înceapă cariera profesională în toate tipurile de studiouri și companii de producție locale și internaționale, atât în persoană, cât și online, cu propria noastră metodologie pe care o numim EP sau „Mediul de producție” care permite studenților să lucrează în orice companie din lume.
Universal Arts School , din 1994, a dezvoltat o nouă metodologie de pregătire, astfel încât elevii săi să-și atingă obiectivele sau chiar visele profesionale. Dezvoltat și optimizat de Universal Arts School , timp de 30 de ani, este aplicat în sectorul audiovizual digital al Jocuri Video, Film, Animație și VFX. Este o formulă puternică pentru a extrage tot Talentul și a lucra la ceea ce își dorește cu adevărat elevul.
Această metodă permite:
* Recuperați maturitatea vocațională (dedicați-vă ceea ce doriți)
* Recuperarea impulsului de activare (motivație, așteptări și interese)
* Atinge-ți obiectivul (îndeplinește-ți așteptările și obține un loc de muncă de vis)

METODOLOGIA PE CONSTA DIN 2 FAZE, DISTRIBUITE ÎN 4 PASI
FAZA 1 - ANTRENARE
* Pasul 1 - ABILITĂȚI: Dobândirea de abilități și cunoștințe în „Mediul de producție”.
* Pasul 2 - REELS: Crearea și dezvoltarea Demo-Reel pentru a afecta piața.
FAZA 2 - PRODUCȚIA STUDIO
* Pasul 3 - APLICAREA POSTULUI: Dezvoltarea și Aplicarea Metodologiei de Căutare Active a Companiei.
* Pasul 4 - JOB: Selectarea candidatului în mai multe oferte de muncă

METODOLOGIA PE SE BAZA PE 4 STRUCTURI
1º) MENTORI DE TOP
* A industriei
* Mentorat cuprinzător de transformare
2º) RUTE DE ANTRENAMENT
* Libertate de alegere
* Antrenament direct EP
3º) PRODUCȚIA STUDIO
* Instruire practică pentru proiecte
* Învățare empirică a producției
4º) CAMPUS VIRTUAL
* Acces la comunitate
* Acces la conținut 24/7

Procesul de admitere

Pentru a accesa aceste Studii este necesar să promovați un interviu și un test de ADMITERE.
Procesul constă din 3 FAZE: NIMILIARE, ADMITERE și ÎNREGISTRARE
Pe parcursul acestui proces:
1º) Programarea este GRATUITĂ
2) Intrarea este GRATUITĂ
3º) Înregistrarea are rambursare

UARTS are 15.000 de cereri pe an, ceea ce generează Candidați pe Lista de așteptare. Poate doriți să începeți consultarea prin intermediul site-ului nostru web pentru a vedea dacă sunteți eligibil.

Burse și finanțare

Vă putem ajuta împărțind taxele. Puteți solicita să facem un plan de plată personalizat. Ne putem ajusta in functie de training, tu alegi un plan de abonament lunar care ti se potriveste.

De asemenea, putem ajuta cu finanțare bancară (cu diferite entități) pentru mai multe luni și vă putem ajuta cu procesarea și documentele. Veți primi taxe mai mici pentru mai multe luni de finanțare, iar acest lucru poate fi interesant pentru a accesa cursul.

Găsiți-vă bursa de formare în diferite entități publice și private, naționale, regionale sau internaționale și cereți documentele pe care acestea le cer, noi vă vom ajuta cu procedurile. În prezent avem o Promoție specială în Master și Cursuri. Cerința pentru a avea acces la acesta este de a primi ajutor de șomaj.

Instruirea, ca orice alt produs sau serviciu, poate avea pachete pentru grupuri de formare și / sau mai multă pregătire cu același buget. Dacă veniți cu prietenii, familia etc. vă putem face o ofertă specială pentru un grup personalizat.

Lucrați în industrie

Cu această pregătire, domeniul profesional care se deschide este foarte variat și viabil, unde cererea globală a pieței cu viitorii profesioniști este într-adevăr conectată. Reelul dvs. demo vă permite să vă demonstrați abilitățile indiferent de vârstă, experiență sau nivelul de studii, unde important este calitatea care poate fi demonstrată prin munca depusă.

Studenții noștri se confruntă cu piața profesională care lucrează în mai multe moduri:

 • Companii locale și naționale, studiouri și companii de producție
 • Companii mari, studii de format mare și producători internaționali
 • Crearea de companii proprii de servicii audiovizuale și grafică
 • Lucrați independent în modul Freelance, care lucrează pentru diferiți clienți la nivel local sau internațional.

Vize pentru străini

Dacă ești student străin, te vom ajuta cu VISA. Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail despre documentele pentru procesare. În fiecare țară, funcționează similar, deși cu unele diferențe. Cel mai interesant este că te apropii de ambasada sau consulatul din țara ta de origine și ceri actele de care ai nevoie.

În general, majoritatea studenților pot rămâne în Spania până la 90 de zile fără viză, deși există unele țări cu care este necesar să o proceseze, indiferent de durata șederii în Spania.

O viză pentru studenți este necesară pentru studii în Spania atunci când acestea sunt mai lungi de 90 de zile.

O viză pentru studenți este necesară pentru persoanele care vin din anumite țări, indiferent de zilele care se vor petrece în Spania.

Cerințele, procedurile și durata variază de la o țară la alta. De aceea este important să vă informați în prealabil la cea mai apropiată ambasadă sau consulat din Spania. De asemenea, este necesar să vă asigurați că aveți toate informațiile necesare pentru situația dvs. particulară. Acestea ar fi pașii următori:

 1. Mergeți la Ambasada sau Consulatul Spaniei din țara de origine. Ei vă vor oferi toate informațiile despre cerințele pentru aplicarea și obținerea vizei de student. Este esențial să contactați Ambasada cu cel puțin 60 de zile înainte de data de începere programată, deoarece există un anumit timp pentru procesarea cererilor de viză.
 2. Solicitați documentele necesare, buletinele de știri și formularele.
 3. Înscrieți-vă la Curs sau la Maestru la alegerea dvs.

După înregistrare, solicitați prin e-mail un Certificat de Înregistrare pentru obținerea vizei studențești și prezentarea acesteia la Ambasadă sau Consulat.

Burse și finanțare

Credem că fiecare student merită oportunitatea de a-și îndeplini visele. De aceea, la Universal Arts School oferim burse care te pot ajuta să le atingi.

Știm cât de important este pentru tine să te poți concentra pe studii fără să-ți faci griji pentru bani; de aceea am creat aceste burse, ca să te poți concentra pe viitorul tău!

Începeți procesul cât mai curând posibil pentru a vă asigura cele mai bune șanse posibile.

Locații

 • Los Angeles

  Gower Street 1627, 90028, Los Angeles

 • Valencia

  Carrer de Lleida 20, 46009, Valencia

  Întrebări