Keystone logo
Universal Arts School

Universal Arts School

Universal Arts School

Introducere

Cea mai bună școală de animație din Spania

15 # Printre cele mai bune școli de animație din lume

Fondat în 1994, ca centru specializat în CGI - Imagini generate de computer - (Infografie, animație 3D, jocuri video, cinema, publicitate și efecte speciale) și imagine digitală (proiectare grafică, post-producție, video viral, scurtmetraj, filme de modă) și Web). Cu peste 3 milioane de ore de instruire, metodologia noastră, un pionier la nivel internațional, ne permite să găsim de lucru în cele mai importante studiouri de top de pe planetă.

Nu au existat tutoriale pe Internet sau video sau PDF-uri, am scris cărți și manuale de software 3D pentru editorial ANAYA. Am format cele mai crude poligoane virtuale în computerele arhaice. Am predat tehnicile cele mai primitive de simulare, animație și FX. A fost începutul anilor '90.

Educație metodologică

Am putea spune că există oameni care au un mare succes profesionist sau personal, în ciuda tipului de formare primit. Aceasta înseamnă că toți avem la dispoziție un "clic" pe care îl putem face clic ori de câte ori vrem. Formarea autentică trebuie să se bazeze pe producerea unei atmosfere în care persoana își trezește sinele interior. Trebuie să existe un climat de libertate de exprimare și de încredere. Odată ce unul se conectează, învățarea poate decola.

Este vorba de a învăța o artă și o profesie, un întreg. În prezent, există o nouă revoluție în cunoaștere și inteligență. Luăm în considerare concepte precum Inteligența emoțională, Inteligențele multiple, Inteligența socială, Sinestezia, Programarea neuro-lingvistică, Gândirea laterală etc. Acum este cunoscut faptul că pentru a învăța este necesar să se deschidă mai multe căi transversale și conectivitate simultane unde persoana simte că își folosește toate abilitățile, nu numai cele cognitive.

Premii și mențiuni

Câștigarea unui premiu poate fi dificilă datorită cantității și calității multor lucrări depuse la diferite concursuri și festivaluri naționale și internaționale. Cel mai important lucru este să vă promovați munca prin toate mijloacele disponibile, unde companiile caută de obicei și piața profesională în sine. Promovarea este esențială pentru a vă conecta cu lumea muncii, cu schimbul real de locuri de muncă și puteți observa, de asemenea, tendințele actuale ale lumii digitale și cele mai reușite linii de lucru. Proiectele sunt întotdeauna concepute pentru ca cineva să le vadă, pentru propria lor difuzare, să vă mute munca înseamnă să vă mutați profilul profesional al candidatului, unde 80% din ofertele de muncă ale lumii nu sunt publicate nicăieri. Trebuie să fii în canalul real de angajare.

Am fost menționați de către Instituția americană ANIMATION CARAREER REVIEW ca fiind una dintre cele mai bune 100 de școli internaționale, clasând pe locul 15 în lume.

Garanție internațională certificată

Studii recente arată că companiile, atunci când recrutează, caută până la 70% din calitățile personale ale candidatului, comparativ cu 30% pentru formarea academică și CV-urile, ceea ce se întâmplă din ce în ce mai des și mai ales în această industrie. Ei vor căuta ce puteți face pentru ei în companii, nu ceea ce ați studiat. Suntem singurul centru din Spania și primul din Europa care deține patru autorizații de acest tip în acest sector: Centrul de instruire autorizat al NewTek, Luxology / Centrul autorizat de formare autorizată, Centrul autorizat de formare Houdini și Partner Partner Academic de EPIC GAMES, pentru a preda pachete puternice de software LightWave3D de la NewTek, modul Luxology, SideEffects, Houdini și motorul puternic al motorului de randare a motorului videogame Unreal Engine. De asemenea, am fost autorizați de Techimage să livrăm software-ul de randare "RenderMan" de la Pixar. Suntem un centru aprobat de Autodesk și Avid pentru a preda Maya, 3D Studio Max și Avid, respectiv. Toate acestea sunt certificate cu o garanție internațională în serviciu pentru toți utilizatorii.

Burse și finanțare

Vă putem ajuta prin împărțirea taxelor. Puteți solicita să efectuăm un plan de plată personalizat. Putem ajusta în funcție de formare alegeți un plan lunar de abonament care vă convine.

De asemenea, putem contribui la finanțarea bancară (cu entități diferite) pentru mai multe luni și pentru a ajuta la procesarea și procesarea documentelor. Veți primi taxe mai mici pentru mai multe luni de finanțare și acest lucru poate fi interesant pentru a accesa formarea.

Găsiți bursa de formare în diferite entități publice și private, naționale, regionale sau internaționale și solicitați documentele pe care le cer, vă vom ajuta cu procedurile. În prezent, avem o promoție specială în Master și Cursuri. Cerința de a avea acces la acesta este să primească ajutorul de șomaj.

Instruirea, ca orice alt produs sau serviciu, poate avea pachete pentru grupuri de formare și / sau mai multă pregătire cu același buget. Dacă veniți cu prietenii, familia etc. vă putem face o ofertă specială pentru un grup personalizat.

Lucrați în industrie

Cu această pregătire profesională, domeniul profesional care se deschide este foarte variat și viabil, unde cererea globală a pieței cu viitorii profesioniști este într-adevăr conectată. Tamburul dvs. demo vă permite să vă demonstrați abilitățile indiferent de vârsta, experiența sau nivelul de studii în care lucrul important este calitatea care poate fi demonstrată prin munca pe care au făcut-o.

Studenții noștri se confruntă cu piața profesională care lucrează în mai multe moduri:

 • Companiile locale, naționale, studiouri și companii de producție
 • Companii mari, studii de format mare și producători internaționali
 • Crearea de companii proprii de servicii audiovizuale și grafică
 • Lucrați independent în modul Freelance, care lucrează pentru diferiți clienți la nivel local sau internațional.

Vize pentru străini

Dacă sunteți student străin, vă vom ajuta cu ajutorul VISA. Trebuie doar să ne trimiteți un e-mail despre documentele de procesare. În fiecare țară, funcționează într-un mod similar, deși cu unele diferențe. Cel mai interesant lucru este să vă apropiați de ambasada sau consulatul din țara de origine și să cereți documentele de care aveți nevoie.

În general, majoritatea studenților pot rămâne în Spania până la 90 de zile fără viză, deși există unele țări cu care este necesar să o proceseze, indiferent de durata șederii în Spania.

O viză pentru studenți este necesară pentru studii în Spania atunci când acestea sunt mai lungi de 90 de zile.

O viză pentru studenți este necesară pentru persoanele care vin din anumite țări, indiferent de zilele care se vor petrece în Spania.

Cerințele, procedurile și durata variază de la o țară la alta. De aceea este important să vă informați în prealabil la cea mai apropiată ambasadă sau consulat din Spania. De asemenea, este necesar să vă asigurați că aveți toate informațiile necesare pentru situația dvs. particulară. Acestea ar fi pașii următori:

 1. Mergeți la Ambasada sau Consulatul Spaniei din țara de origine. Acestea vă vor oferi toate informațiile despre cerințele aplicării și obținerii vizei pentru studenți. Este important să contactați Ambasada cu cel puțin 60 de zile înainte de data de începere programată, deoarece există un anumit timp pentru a procesa cererile de viză.
 2. Solicitați documentele necesare, buletinele de știri și formularele.
 3. Înscrieți-vă la Curs sau la Maestru la alegerea dvs.

După înregistrare, solicitați prin e-mail un Certificat de Înregistrare pentru obținerea vizei studențești și prezentarea acesteia la Ambasadă sau Consulat.

Locații

 • Los Angeles

  gower Street 1627, , Los Angeles

 • Valencia

  Hernández Lázaro, 29, 46015, Valencia

  • Valencia

   Riba-roja de Túria, 15, 46394, Valencia

   Întrebări