Keystone logo
United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Introducere

Bun venit la Universitatea Emiratele Arabe Unite (UAEU) - prima și cea mai importantă universitate națională din Emiratele Arabe Unite. UAEU aspiră să devină o universitate cuprinzătoare, intensivă pentru cercetare și în prezent înscrie aproximativ 14.000 de emiranți și studenți internaționali.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

În calitate de universitate emblematică a UAE, UAEU oferă programe de licență acreditate, de înaltă calitate, prin Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale. Cu o facultate internațională distinctă, campusul de ultimă generație și o gamă completă de servicii de suport pentru studenți, UAEU oferă un mediu de învățare în viață care nu are nici un rezultat în Emiratele Arabe Unite. UAEU este în prezent clasat pe locul 5 în lumea arabă și în # 350 în întreaga lume.

Programele academice UAEU au fost dezvoltate în parteneriat cu angajatorii, astfel încât absolvenții noștri sunt în mare cerere. Absolvenții UAEU dețin poziții cheie în industrie, comerț și guvern în întreaga regiune. Investițiile noastre continue în facilități, servicii și personal asigură că UAEU va continua să servească drept model de inovare și excelență.

Acreditare

Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale recunoaște valoarea acreditării internaționale ca mijloc de a asigura recunoașterea adecvată a predării și cercetării de calitate care se desfășoară în programele CHSS. A fost creat un Comitet de Acreditare a Colegiului pentru a sprijini eforturile departamentelor individuale de a-și acredita programele, precum și pentru a explora posibilitățile de acreditare instituțională a CHSS în ansamblu.

Toate programele CHSS sunt în prezent recunoscute de Ministerul Învățământului Superior și Cercetării Științifice .

110015_109903_chss_logo.jpg

La Universitatea Emiratele Arabe Unite, Colegiul de Științe Umaniste și Științe Sociale (CHSS) oferă oportunități incitante și variate și produce absolvenți care pot aduce o contribuție comunităților lor locale și societății mai largi. CHSS are o facultate internațională deosebită dedicată educării elevilor la cele mai înalte standarde. Ele contribuie la generarea de cunoștințe la scară globală și au o influență cu mult peste universitate. Facultatea noastră este, de asemenea, centrat pe studenți și se bucură de rolurile lor ca profesori și mentori, oferind atât instruire informată și îndrumare personală pentru studenți.

Cu peste 3500 de studenți și 150 de membri ai facultății, CHSS este cea mai mare dintre cele nouă colegii care alcătuiesc Universitatea, distins printr-o bogată tradiție, angajament față de patrimoniu și inovație și dedicare pentru a servi comunității noastre și națiunii.

Programe de masterat

Programele de master oferă o experiență de învățare transformatoare care poate aduce beneficii progresului în carieră. Ideile, perspectivele, cunoștințele, aptitudinile și instrumentele dobândite de studenți pot avea un impact puternic și durabil asupra personalului și a vieții profesionale.

Oportunități de cercetare

CHSS este un colegiu diversificat, cu diferite departamente care contribuie la formarea studenților a diferitelor interese de cercetare și colaborări. Membrii facultății și studenții CHSS colaborează și participă prin cercetare, educație continuă, ateliere și consultări în diverse domenii, cum ar fi mass-media, conferințe și organizații guvernamentale și private și institute.

110370_CR2_0607.jpg

Programe

Colegiul oferă o gamă tot mai mare de programe postuniversitare care include:

  1. M.Sc. în teledetecție și sisteme informatice geografice (GIS)
  2. MA Guvernarea și politica publică
  3. M.Sc. Psihologie clinica
  4. Maestru de Asistență Socială

Locații

  • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates, , Al Ain

    Întrebări