Keystone logo
UNINFORM

UNINFORM

UNINFORM

Introducere

GRUPA UNINFORM

Grupul UNINFORM , renumita si acreditata Scoala nationala de Afaceri angajata de peste 25 de ani in domeniul invatamantului superior si inovarii proceselor de formare, opereaza cu autoritate recunoscuta prin furnizarea de masterate postuniversitare de prestigiu in domeniile Turism, Calitate, Siguranta, Mediu, Energie. , Marketing Digital și Comunicare, în ambele birouri din Roma și Milano.

Referințe

 • UNINFORM este o instituție de formare cu peste douăzeci de ani de experiență
 • UNINFORM este acreditat la Regiunea LAZIO pentru formare profesională, formare continuă, servicii de orientare de bază, servicii de îndrumare specializată, servicii de însoțire și sprijin la locul de muncă - Determină nr. D1558/09
 • UNINFORM a obținut Certificarea de Calitate ISO 9001:2008 pentru proiectarea și furnizarea de servicii de Formare Profesională Specializată Superioară. Certificat nr. 184076 Bureau Veritas
 • UNINFORM este Acreditat de EBAFOS - Organismul Bilateral de Instruire și Siguranță pentru furnizarea de cursuri de formare conform Acordurilor Regiunilor de Stat
 • UNINFORM este membru al ASFOR - Asociația Italiană pentru Formare în Management.

Ca structură multidisciplinară care funcționează din 1996, oferta de formare a Grupului UNINFORM este acreditată oficial în Regiunea Lazio pentru Învățământ Superior și este în același timp certificată de Bureau Veritas în conformitate cu UNI EN ISO 9001: 2008. Datorită bogatiei consolidate și extinse de experiență, profesionalism și cunoștințe acumulate de-a lungul anilor atât în activități de formare, cât și de consultanță, Grupul UNINFORM oferă servicii calificate de:

 • Școala universitară și Școala de afaceri
 • Tehnologia informației și transferul de tehnologie
 • Consultanta juridica si de afaceri

Fiecare dintre aceste servicii vizează dezvoltarea și consolidarea competențelor manageriale și a competențelor profesionale de specialitate, capabile să crească semnificativ atât competitivitatea individului, cât și a companiei în ansamblu (vezi referințele). Structura corporativă a Grupului UNINFORM este alcătuită din următoarele entități juridice: Grup UNINFORM : Școala de Formare în Management și Antreprenoriat, Training & Dezvoltare: Companie de Consultanță în Management, Firma de Avocatură Giordano & Partners: High Tech Forum Firmă de Consultanță juridică, comercială și financiară: Consorțiu pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Liceul Academiei: Centrul de Studii Universitare

Formație înaltă

În calitate de școală de management și formare antreprenorială, UNINFORM Group se angajează în îmbunătățirea capitalului uman, având ca scop dezvoltarea unei culturi manageriale moderne prin crearea de masterat și executive de înaltă calificare.

Consultanță in management

Grupul UNINFORM dispune de o rețea largă de profesioniști asociați, atent selectați din domenii manageriale și academice, prin criteriul celei mai înalte calități și cea mai înaltă competență profesională; o echipă de oameni dedicati nu numai consultanței strategice și organizaționale, ci și succesului companiilor italiene cu o puternică vocație internațională.

Servicii juridice

În acest context UNINFORM intervine direct cu profesioniști de specialitate înscriși în Listele corespunzătoare ale Ordinului și ajută companiile în toate fazele referitoare la Contracte, Achiziții de Companii, Inginerie Corporativă, Constituție, Managementul Companiei și Trustului, Patronaj în Dispute Internaționale și Arbitraj și multe altele .

HTFORUM - Forum de înaltă tehnologie

Grupul UNINFORM se propune ca un adevărat motor de schimbare pentru toate acele companii care se concentrează pe inovația tehnologică ca mijloc de îmbunătățire, optimizare a dinamicii producției. De fapt, oferim o multitudine de informații, date și studii care vizează în special „starea de ultimă oră” a celor mai moderne și inovatoare tehnologii.

educatie universitara

Grupul UNINFORM a sporit experiența profesională a profesorilor din Universități, Institute de Cercetare și Școli de Specializare pentru a oferi un serviciu global de orientare și asistență în pregătirea universitară. Cadrele didactice sunt selecționate și alese cu scrupulozitate pe baza formării personale și didactice, a experienței acumulate în domeniu și, nu în ultimul rând, a capacității de a interpreta și satisface toate nevoile de asistență și de învățare ale studenților universitari de „noua generație” .

Cui ne adresam

 • Companii (publice și private) care trebuie să facă față și să evalueze toate aspectele și implicațiile unui program și să definească obiectivele în timp real, pentru a depăși vulnerabilitățile tipice intervențiilor de specialitate; care doresc să introducă și/sau să consolideze culturi și tehnologii avansate pentru a-și gestiona funcționalitatea.
 • Persoane fizice: absolvenți de liceu, proaspăt absolvenți, consultanți, directori de companie, directori.

Locații

 • Rome

  Corso Trieste, 155 , 00198, Rome

 • Milan

  Milan, Italia

  Întrebări