Keystone logo
Uniminuto

Uniminuto

Uniminuto

Introducere

misiune

Universitatea System Uniminuto , inspirat de Evanghelie, gândirea socială a Bisericii, spiritualitatea Eudist și harisma Minuto de Dios, își propune să :

  • Superior oferă educație de înaltă calitate și opțiunea preferențială relevante pentru cei care nu au posibilități de a accesa prin intermediul unui model inovator, cuprinzător și flexibil.
  • Excelente ființe umane, forma profesioniști competenți, orientate spre punct de vedere etic și sa angajat la transformarea socială și dezvoltarea durabilă.
  • Implică-te, cu angajamentul nostru și mărturia noastră la construirea unei societăți echitabile, pașnice împăcat și fraternă.

mega

În 2019, Uniminuto este recunoscută la nivel național și internațional ca o instituție de învățământ superior din modelul educațional inspirat de Christian Umanismului, forma de integritate care, ca profesioniști competenți și antreprenori, deschis pentru aL găsi pe Dumnezeu și serviciul omului, să contribuie la dezvoltarea comunităților lor și a societății echitabile.

Uniminuto este caracterizat ca o instituție incluzivă și durabilă, susținută de o cultură de înaltă calitate, cu o acoperire largă și relevantă oferta educațională largă, acces facil, utilizarea noilor tehnologii, promovarea inițiativelor de inovare socială și de cooperare pentru de dezvoltare.

Locații

  • Bogotá

    Carrera 73A No. 81B – 70, , Bogotá

    Întrebări