Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Diplomă MSc în știința materialelor și nanotehnologie
University of Milano - Bicocca

Diplomă MSc în știința materialelor și nanotehnologie

Milan, Italia

2 Years

Engleză

La zi

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

În campus

Introducere

Acest program oferă cunoștințe avansate în fizica și chimia materialelor, oferindu-vă abilitățile de a proiecta structuri atomice și moleculare și de a crea materiale cu funcții specifice.

Primim studenți din diverse medii științifice printr-un proces de admitere simplu, care include o evaluare a CV-ului și un interviu. Programul oferă o experiență internațională de învățare care vă pregătește pentru o carieră globală.

Gradul nostru MSc în Știința Materialelor și Nanotehnologie adoptă o abordare cuprinzătoare a cercetării și inovării tehnologice, cu accent pe durabilitate. Ne propunem să dezvoltăm persoane capabile să ofere soluții inovatoare la provocările globale complexe.

În plus, oferim un Dual MSc Degree track în parteneriat cu KU Leuven. Această cale se concentrează pe materiale durabile, permițând studenților să obțină diploma de master în ingineria materialelor de la KU Leuven și diploma de master în materiale durabile (SuMa) de la Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) în al doilea an, alături de diploma de master în știința materialelor și nanotehnologie.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări