Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Diplomă de master în științe marine
University of Milano - Bicocca

Diplomă de master în științe marine

Milan, Italia

2 Years

Engleză

La zi

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

În campus

Introducere

Masteratul internațional în științe marine este un program comun de 2 ani oferit de Universitatea din Milano-Bicocca în parteneriat cu Universitatea Națională din Maldive.

Predarea se bazează pe o abordare multidisciplinară care integrează cunoștințe și cercetări de ultimă oră în acest domeniu care se dezvoltă rapid, cu scopul de a aborda provocările de mediu prezente și viitoare. Programul de masterat oferă competențe privind:

  • Resurse naturale: gestionarea zonelor protejate și gestionarea turismului
  • Diseminarea cunoștințelor științifice
  • Protecția coastelor: planificare spațială regională, servicii de consiliere privind eroziunea coastelor și prevenirea pierderii biodiversității din cauza presiunilor antropice
  • Pescuit și acvacultură: furnizarea de servicii de consultanță de specialitate privind activitățile de pescuit și piscicultură;
  • Planificarea spațiului maritim: servicii de consultanță privind aspectele naturale, sociale, juridice și de planificare regională.

Studenții sunt încurajați să participe la stagii naționale și internaționale și vor avea ocazia să lucreze pe teren și în laboratoare științifice de prim rang, inclusiv la Centrul MaRHE din Maldive.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări