Keystone logo
University  of Milano - Bicocca Diplomă de master în economie internațională
University of Milano - Bicocca

Diplomă de master în economie internațională

Milan, Italia

2 Years

Engleză

La zi

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1.056 / per year

În campus

Introducere

Masteratul în economie internațională oferă cunoștințe și abilități avansate în domeniile de bază ale economiei realizate prin furnizarea de cursuri avansate în macroeconomie, microeconomie, economie internațională, econometrie și, Teoria jocurilor, Studii europene, Organizarea industrială și Economia muncii.

Pentru a oferi o expunere aprofundată la diferitele construcții teoretice, studenții sunt, de asemenea, obligați să participe la cursuri de management, finanțe corporative, strategie de afaceri, precum și de drept european și internațional al contractelor, dreptul concurenței și dreptul muncii. Obiectivul general al cursului este de a pregăti studenții pentru cariere ca economiști aplicați în sectorul privat, precum și în organizațiile guvernamentale și internaționale.

Absolvenții noștri sunt care lucrează în întreaga lume ca economiști juniori, analiști de afaceri, consilieri politici și cercetători în corporații globale, firme internaționale, instituții financiare, guverne și organizații internaționale.

Programul oferă, de asemenea, o bază solidă pentru începerea studiilor de doctorat. Absolvenții noștri aplică cu succes la programele de doctorat italiene și internaționale.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări