Keystone logo
University  of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University  of Milano - Bicocca

Introducere

Universitatea Milano-Bicocca este o instituție dinamică care s-a impus rapid ca un centru educațional de vârf în Milano, Italia. Fondată în 1998, Bicocca este o universitate relativ tânără, dar care a crescut rapid pentru a deveni o figură centrală în peisajul învățământului superior și al cercetării. Modernitatea universității se reflectă în abordarea sa inovatoare a predării și în angajamentul său de a promova un mediu academic incluziv și avangardist.

Situată în partea de nord a orașului, într-o zonă special concepută pentru a fi un centru educațional și de cercetare, universitatea beneficiază de facilități ultramoderne și de o locație strategică. Acest cartier a fost conceput pentru a integra instituțiile de învățământ, centrele de cercetare și industria, creând un ecosistem vibrant care promovează colaborarea și inovarea.

Bicocca oferă o gamă largă de programe universitare, postuniversitare și doctorale în diverse domenii, inclusiv economie, drept, știință, medicină, inginerie, sociologie, educație și psihologie. Abordarea interdisciplinară a universității încurajează studenții să se implice în diferite domenii de studiu, promovând o experiență educațională holistică care îi pregătește pentru complexitatea lumii moderne.

Locații

  • Milan

    Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1, 20126, Milan

Întrebări