Keystone logo
UniLaSalle

UniLaSalle

UniLaSalle

Introducere

UniLaSalle pregătește ingineri generaliști care să ocupe poziții de conducere și de top management de nivel înalt în special în următoarele sectoare: agricultură, industria alimentară, alimentație și sănătate, geologie, mediu și energie.

Aportul elevilor este selectiv. Programele academice sunt bazate pe cercetare pentru a sprijini curriculum-ul unei game largi de discipline științifice predate la școală.

Metodele de predare susținute de școală sunt dinamice și practice și pun un mare accent pe stagiile de practică. Studenții UniLaSalle pot profita la maximum de cei 5 ani de studiu pentru a-și dezvolta competențele necesare pentru a-și atinge obiectivele profesionale.

Astfel, pe lângă științele umane incluse în curriculum, o viață vibrantă în campus, programul cuprinzător de activități extracurriculare și numeroasele proiecte academice sau personale permit studenților să-și dezvolte încrederea și să-și împlinească potențialul.

Acest lucru se realizează prin recunoașterea celorlalți, angajamente și responsabilități. Toate aceste calități sunt necesare viitorilor manageri, dar și oricui dorește să aibă succes în viața lor.

Valorile noastre

Școala dorește să încurajeze valori precum respectul, simțul angajamentului și munca voluntară, credința în egalitate și șanse egale pentru cei săraci și defavorizați. O dovadă a acestui angajament poate fi găsită în supravegherea personală pe care studenții o primesc de la membrii facultății, promovarea activităților extracurriculare în programul academic și educația cuprinzătoare oferită de viața campusului și viața sa vibrantă comunitară.

Într-adevăr, viața în campus oferă o experiență excepțională de viață colectivă, apelând la un simț al responsabilității de a-i servi pe ceilalți și rezultând în prietenii pe tot parcursul vieții.

Toate cele de mai sus sunt fundamentul spiritului și puterii școlii, care este împărtășită de sutele de mii educate în fiecare an în instituțiile UniLaSallian din întreaga lume.

De ce să studiezi la UniLaSalle</p>

 1. Educație de calitate: Institutul Politehnic UniLaSalle este cunoscut pentru educația sa de înaltă calitate și programele academice riguroase. Oferă o gamă largă de programe de licență și postuniversitare în diverse domenii, cum ar fi inginerie, agronomie, geologie, știința mediului și energie.
 2. Reputație: Institutul are o reputație puternică atât la nivel național, cât și internațional. Angajatorii recunosc și apreciază adesea diplomele de la UniLaSalle , ceea ce poate îmbunătăți perspectivele de carieră ale absolvenților.
 3. Abordare multidisciplinară: UniLaSalle are o abordare multidisciplinară a educației, încurajând studenții să exploreze diferite domenii și să obțină o bază largă de cunoștințe. Această abordare pregătește studenții să abordeze probleme complexe din lumea reală care necesită soluții interdisciplinare.
 4. Oportunități de cercetare: UniLaSalle este implicată în cercetare de ultimă oră în diverse domenii. Studenții au posibilitatea de a se angaja în proiecte de cercetare, de a lucra alături de membrii facultății și de a contribui la progresele în domeniile lor respective.
 5. Conexiuni cu industrie: Institutul menține legături puternice cu industriile și întreprinderile, oferind studenților oportunități de stagiu, evenimente de rețea și servicii de plasare în carieră. Acest lucru îi ajută pe studenți să dobândească experiență practică și facilitează tranzițiile fără probleme în forța de muncă.
 6. Mediu internațional: UniLaSalle întâmpină studenți din medii culturale diverse, creând o comunitate internațională îmbogățită și vibrantă. Această expunere la diferite perspective sporește gradul de conștientizare globală și abilitățile de comunicare interculturală ale studenților.
 7. Facilități și resurse: UniLaSalle oferă facilități moderne, laboratoare de ultimă generație și resurse specializate pentru a sprijini activitățile de învățare și cercetare a studenților. De la săli de clasă bine echipate până la tehnologie avansată, studenții au acces la tot ce au nevoie pentru a reuși din punct de vedere academic.

În general, studiul la Institutul Politehnic UniLaSalle oferă studenților o educație cuprinzătoare, abilități valoroase și oportunități de creștere personală și profesională într-un mediu de susținere și dinamic.

Locații

 • Beauvais

  19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

 • Mont-Saint-Aignan

  3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • Amiens

   14 Quai de la Somme, 80080, Amiens

   • Rennes

    2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

    Întrebări