Keystone logo
Universiti Kuala Lumpur- UniKL Master în managementul lanțului de aprovizionare
Universiti Kuala Lumpur- UniKL

Master în managementul lanțului de aprovizionare

Kuala Lumpur, Malaysia

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Jul 2024

MYR 29.630 / per semester *

În campus

* studenți internaționali | studenți malaezieni: 22690 RM

Introducere

Managementul lanțului de aprovizionare (SCM) este supravegherea materialelor, informațiilor și finanțelor pe măsură ce acestea se deplasează într-un proces de la furnizor la producător la angrosist, la detailist la consumator. SCM presupune coordonarea și integrarea acestor fluxuri atât în interiorul companiilor, cât și între companii. SCM include procesul holistic de mișcare și depozitare a materiei prime, a stocurilor de produse în proces și a produselor finite de la punctul de origine până la punctul de consum. Rețelele, canalele și întreprinderile nod interconectate și interconectate sunt implicate în furnizarea de produse și servicii cerute de clienții finali dintr-un lanț de aprovizionare. SCM a fost definit ca „proiectarea, planificarea, execuția, controlul și monitorizarea activităților lanțului de aprovizionare cu obiectivul de a crea valoare netă, de a construi o infrastructură competitivă, de a valorifica logistica la nivel mondial, de a sincroniza oferta cu cererea și de a măsura performanța la nivel global. SCM atrage foarte mult din domeniile ingineriei industriale, ingineriei sistemelor, managementul operațiunilor, logistică, achiziții și tehnologia informației și se străduiește pentru o abordare integrată.

Programul de specializare Master în Supply Chain Management (MSCM) acoperă o gamă largă de discipline de management implicate în industriile lanțului de aprovizionare, începând de la achiziționarea de materii prime până la produsele finale primite de consumatorii finali.

Masterul în Managementul Lanțului de Aprovizionare (MSCM) este completarea altor programe de master oferite la Universiti Kuala Lumpur – Institutul Malaezian de Tehnologie Industrială ( UniKL MITEC) care se ocupă de mediul de locuri de muncă din toate industriile, deoarece toate implică mișcarea materialelor și a bunurilor. În general, Supply Chain Management (SCM) este perechea perfectă cu Logistica. Logistica este facilitatorul pentru SCM. Fără Logistică, SCM nu se poate face niciodată și invers. Logisticienii și profesioniștii CSM din acest domeniu de profesii au fost transformați în programe academice de licență în UniKL MITEC, și anume Licență în Logistică Industrială. Pentru a îmbunătăți cunoștințele și abilitățile garantate ulterior în calea carierei, aceste pârghii de licență în logistică industrială și lucrătorii din industrie aferente, acest nou program propus trebuie să fie oferit.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări