Keystone logo
© UNICAM
University of Camerino

University of Camerino

University of Camerino

Introducere

Universitatea din Camerino este o universitate de stat care, după înființarea sa (1336), rămâne tânără și competitivă în spirit. Ea exprimă o capacitate puternică de a evolua și de a face față provocărilor timpului, rămânând întotdeauna fidelă sieși, valorilor sale și tradiției sale îndelungate.

Din inima medievală se nasc continuu idei și soluții inovatoare, ceea ce face din UNICAM o noutate veche, dar constantă. Structurile și echipamentele universitare sunt în continuă dezvoltare: bibliotecile, laboratoarele de cercetare, facilitățile sportive moderne și căminele sunt elemente fundamentale pentru a garanta calitatea învățării la UNICAM.

Aceasta este o instituție de învățământ superior, de cercetare și de transfer tehnologic de primă clasă, structurată la scară umană, într-un loc sigur și prietenos, cu o atmosferă internațională deosebită: procentul de studenți din peste 50 de țări a ajuns la 10%.

Universitatea din Camerino se angajează să dezvolte o ofertă educațională diferențiată și de ultimă oră, cu programe inovatoare care adoptă cele mai moderne tehnologii.

Cursurile noastre sunt axate pe atingerea obiectivelor personale într-un mare respect pentru diferite idei, medii și culturi, datorită claselor mici, facilităților și serviciilor excelente și raportului excepțional profesor/student (1 profesor la 25 de studenți).

ERDIS (Autoritatea Regională pentru Dreptul la Studiu) sprijină studenții internaționali cu burse de studiu complet finanțate (hrană, cazare și rambursarea taxelor) sau cazare și masă la un preț convenabil. Bursele se acordă pe baza venitului familiei.

Locații

  • Camerino

    Piazza Cavour 19/f, 62032, Camerino

Întrebări