Keystone logo
University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

University of Caen Normandy

Introducere

Alegerea University of Caen Normandy - UNICAEN înseamnă: a beneficia de o educație bogată și inovatoare de calitate, a fi furnizat cu servicii care se potrivesc nevoilor dvs., a avea acces la diversitate sportivă, culturală și asociativă.

University of Caen Normandy este un jucător major și o forță motrice pentru dezvoltarea învățământului superior și a cercetării în Normandia. Acesta întâmpină peste 29.000 de studenți în mai multe campusuri din conurbația Caen și din regiunile Cherbourg-en-Cotentin, Alençon, Lisieux, Saint-Lô și Vire.

La University of Caen Normandy , răsfățați-vă cu toate avantajele regiunii Normandiei, cum ar fi litoralul, apropierea de Regatul Unit, accesul rapid și ușor la Paris și activitățile sportive culturale și atractive. Regiunea are, de asemenea, o tradiție culturală puternică, care este ilustrată atât de evenimente internaționale majore (sărbători ale debarcării Normandiei din cel de-al doilea război mondial, competiții ecvestre internaționale, Grande Armada, ...), cât și de diversitatea patrimoniului său (Mont Saint Michel - a 8-a minune a lumii, Château de Caen, Memorialul Păcii, pictură impresionistă, ...).

Locații

  • Caen

    Esplanade de la Paix, 14000, Caen

    Întrebări