Keystone logo
Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Uniabeu Centro Universitário

Introducere

Anii 50 - CUM A INCEPUT TOTUL.

Totul a început în anii 1950. ABEU (Asociația brazilian pentru Educație Universitatea) a început cu Ginásio Belford Roxo. La acea vreme, Belford Roxo făcea încă parte din municipalitatea Nova Iguaçu.

DECENIUL 60 - ÎNCEPUTUL ZONEI TEHNICE.

In anii '60 ABEU a creat Școala Tehnică de Belford Roxo. În 1964 contabilitatea curs a fost deja oferit în regiune. Deoarece cererea a fost mare, Banca și- a extins gama de cursuri tehnice creând Centrul Tehnologic din Nova Iguaçu. În aceeași perioadă, a venit cursurile profesionale.

Anii 70 - AUTORIZARE DE A OFERI CURSE SUPERIORI

Învățământul superior vine la ABEU . Cu autorizația MEC, instituția începe să ofere cursuri în Management și Contabilitate. Datorită ofertei acestor două cursuri a fost creată Facultatea de Economie, Contabilitate si Administrativ Nova Iguacu. De asemenea, cu această ocazie ABEU fost recunoscută ca entitate clinică , cu caracter social, educațional și filantropic , declarată drept utilitate publică federală.

ANI 80 - IMPLEMENTAREA UNITĂȚII NILÓPOLIS

Suntem deja în anii '80, momentul creării unității Nilópolis și oferă curs în tehnologia informatică. Datorită performanței de succes cu studii superioare, ABEU Faculdades Integradas a fost creat. În același deceniu, insula ABEU Colleges a fost activă.

90'S - PRIMA FACULTATE A ANGRA DOS REIS

In anii '90 ABEU Colegiul Integrat ajunge la Angra dos Reis ca primul colegiu din regiune, care oferă cursuri în Management și Tehnologie în dezvoltarea sistemelor de analiză.

ANI 2000 - ULTIM, UNI ABEU !

Am ajuns la noul mileniu, un moment de mari schimbări și pentru ABEU . În 2002, instituția este acreditată de MEC drept Centrul Universitar Uni ABEU . După cum a început totul în Belford Roxo, unitatea părinte se afla în acel municipiu . În plus față de sediul central, Uni ABEU deținut deja Nilopolis, Nova Iguacu, Angra dos Reis și unități de la Rio de Janeiro.

SCENARIUL ACTUAL - INSTITUȚIA DE REFERINȚĂ ÎN CENTRU

Anii 50 aici Uni ABEU nu a încetat să crească. Astăzi există 14 de licență și 14 de absolvent. În Baixada Fluminense, suntem o referință în învățământul superior. Studenții care trec prin unitățile noastre au același scop - să se dezvolte profesional , cu formare de calitate, pe deplin concentrat pe piața locurilor de muncă.

Locații

  • Rio de Janeiro

    Rua Itaiara,301, 26113-400, Rio de Janeiro

    Întrebări