Keystone logo
University of Pavia Master în Lumea Mediterană Antică (Arheologie istorică și artă)
University of Pavia

Master în Lumea Mediterană Antică (Arheologie istorică și artă)

Pavia, Italia

2 Years

Engleză

La zi

06 Jun 2024

Oct 2024

EUR 3.500 / per year

În campus

Introducere

Acest curs de master în limba engleză, de doi ani, este oferit de Departamentul de Umanități recunoscut drept Departamentul de Excelență de Ministerul Educației din Italia pentru 2018-2022 și ocupat top 30 în clasamentul mondial QS 2018 pentru subiectele Clasice și Istorie Antică.

De-a lungul cursului, studenții vor avea ocazia să studieze lumea mediteraneană, luată în considerare prin arheologie și istorie într-o perspectivă unică, combinând toate civilizațiile cu care se confruntă Mediterana de la mileniul II până la evul mediu. Cursul folosește pe deplin peisajul arheologic bogat din Pavia: Pavia este înconjurat de moștenire preistorică, romană și medievală de talie mondială și de mai multe muzee cu colecții istorice egiptene, grecești, etrusce și romane.

Studenții vor beneficia de:

  • Acorduri oficiale între universitate și mai multe instituții italiene și internaționale, precum Universitatea din New York - Institutul de Studii pentru Lumea Antică, Muzeul Egiptean din Torino, Soprintendenza din Piemont și Istituto Villa Adriana-Villa d'Este de la Tivoli, Roma .
  • Posibilități de stagii în Italia și în străinătate
  • Excursii de studiu regulate și oportunități de lucru pe teren, cum ar fi săpături arheologice, sondaje și laborator Muzeele) în Cappadocia (Turcia) și în mai multe părți ale Italiei, inclusiv în două situri ale patrimoniului mondial UNESCO, Vila lui Hadrian de la Tivoli și Dos dell'Arca din Valcamonica.

Următorul este un eșantion al unui plan de studiu tipic: (120 ECTS)

Primul an: Asia Occidentală Antică: Istorie și civilizații; Istorie și civilizație greacă; Istoria și civilizația romană; Egiptul după faraoni; Arheologia Orientului Apropiat Antic; Etrusci și alții; Arheologia greacă și romană; Reconstruirea trecutului: metode și instrumente; Laborator de pregătire în domeniul arheologiei de teren / cultura materialelor.

Anul II: Aspecte arheologice și muzeologice ale Egiptului Antic; Arheologie post-clasică; Preistoria și proto-istoria Mediteranei; Religia și mitologia greacă; Filmarea trecutului; Teză.

Aplica acum!

Data limită de înscriere: 15 iunie 2021 23:59:59 ora UTC

Al patrulea apel se închide pe 31 mai. Consultați calendarul aplicației în știri pentru informații suplimentare despre apeluri.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări