Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Introducere

Universitatea Brawijaya (UB) este situat în orașul Malang, provincia Java de Est, Indonezia. UB a fost declarată oficial de către Președintele 5 Republica Indonezia ianuarie 1963. Există 11 facultăți și 1 program a avut loc la UB.

VIZIUNE:

Pentru a fi o universitate remarcabilă și să joace un rol activ în calitate de agent al schimbării în societate prin educație, servicii de cercetare si comunitare in conformitate cu standardul național și internațional.

MISIUNEA:

Pentru a efectua procesul de predare-învățare profesională. Pentru a promova conștientizarea la existența unor creații și aprecierea omului lui Dumnezeu și drepturile altor creaturi. Pentru a efectua procesul de academic, care educă studenții să fie absolvenți foarte competenți și profesioniști calificați. Pentru a inova, de a dezvolta și să difuzeze științele și tehnologiile, pentru a împuternici bunăstarea comunității și de a spori cultura națională.

Obiectivul de Dezvoltare

Dezvoltarea de UB este destinat spre World Class, Universitatea antreprenorială, care este determinat pe baza viziunii, misiunii și Obiectivele UB Trei aspecte ale preocupărilor sunt: ​​susținerea efortului de eradicare a sărăciei și a șomajului, accesul la învățământul superior, precum și globalizarea educației.

goluri

Pentru a produce absolvenți de înaltă calitate, cu credința în Dumnezeul Suprem, cu hotărârea de a învăța în mod continuu, să aibă un orizont larg, să mențină disciplina și etica muncii, și sunt capabili de a concura la nivel internațional Pentru a dezvolta știință, tehnologie și arte, în scopul de a sprijini dezvoltarea culturală Pentru a avea o capacitate în abilitarea comunității prin rezolvarea problemelor de dezvoltare conceptului cu aplicarea metodelor științifice

Eligibilitatea pentru Admitere:

Vei fi privit ca un solicitant internațional în cazul în care nu dețin cetățenia indoneziană. Pentru a putea obține de admitere, candidații trebuie să demonstreze competență academică bună, care este dovedit cu meritul academic ridicat.

Solicitanții internaționale ar trebui să se aplice în mod direct la Universitas de Brawijaya prin prezentarea unui set de documente necesare (a se vedea diagrama de procedură de admitere). Solicitanții internaționale nu sunt, în general, este necesar să se așeze pentru testul de intrare pentru admitere, cu excepția cazului o condiție specială să apară.

Eligibilitatea pentru admitere se bazează pe o evaluare birou efectuată de către comisia de admitere de testare UB privind realizarea academică.

Solicitanții internaționale trebuie să îndeplinească, cerințele de limbă academice și să se angajeze să respecte anumite reglementări ale guvernului indonezian legate de politica de educație, în scopul de a aplica un grad de la Universitatea din Brawijaya.

Scurt istoric al Universitas Brawijaya

Universitas Brawijaya (Universitatea Brawijaya) Numele a fost acordat de către Președintele Republicii Indonezia printr-un fir nr. 258 / K / 61 trimis la 11 iulie anul 1961. Acest nume este derivat din titlul de Kings of Majapahit, un mare regat în Indonezia de la 12 până la 15 secole.

UB transformat într-o universitate de stat la 5 ianuarie 1963, ca urmare a unui decret prezidențial emis anterior în același an. Această dată a fost mai târziu promulgate la aniversarea UB (numite în mod specific Dies Natalies între membrii societății indoneziene academice).

Anterior, Universitas Brawijaya a fost cunoscut în mod public cu acronimul UNBRA și apoi UNIBRAW. În ședința Universitas Brawijaya Senatului din 17 martie 2008, UB a fost inaugurat acronimul oficial al Universitas Brawijaya.

Imnul UB a fost compus dintr-un student al Facultății de Veterinară și Zootehnie numit Yanardhana în 1963, în timp ce Marte UB a fost compusa de Lilik Sugiarto în 1996. Ambele piese sunt încă în mod frecvent cântat până în ziua de azi.

campusul UB este situat în orașul Malang, East Java, într-o locație strategică poate fi ușor de atins de transporturi publice. Cu copaci în creștere în toate colțurile campusului și aerul rece al Malang, UB este într-adevăr un campus foarte proaspete. Ca un oraș al educației, Malang a fost în curs de dezvoltare rapidă. Acest lucru pare a fi inseparabile de gloria Java de Est în trecut.

Astăzi, UB este una dintre universitățile de top din Indonezia, cu mai mult de 60.000 de studenți în grade diferite, de la Diploma de Programul, Programul de licență de ieri, Programul de masterat, de doctorat Programul de Master, si Medical program de specialitate, în 12 facultăți, 2 Facultatea de nivel programe, Programul 1 Profesional și 1 program de studii postuniversitare.

Locații

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Întrebări