Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law Master în proprietate intelectuală
UNH Franklin Pierce School of Law

Master în proprietate intelectuală

Concord, Statele Unite ale Americii

9 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 41.000 / per year *

În campus

* Sunt disponibile burse de școlarizare parțială.

Introducere

Fiind un program de drept IP de top în Statele Unite de peste 30 de ani, Universitatea din New Hampshire Franklin Pierce School of Law are una dintre cele mai respectate și cuprinzătoare liste de cursuri de drept IP și tehnologie.

De ce să obții o diplomă de master în proprietate intelectuală?

Dacă doriți să fiți un lider în domeniul IP, modelând politici și practici la nivel global la companiile Fortune 500, firmele Am Law 100 și guverne, obțineți un master în dreptul proprietății intelectuale de la puterea IP. Conceput pentru non-avocați care doresc să-și extindă înțelegerea despre IP, studenții învață de la experți din industrie și academicieni aflați în fruntea domeniului. Experimentați învățarea practică prin clinici precum Institutul Internațional de Transfer Tehnologic și Clinica de Proprietate Intelectuală și Tranzacție. Beneficiați de experiențe captivante în clasă în locații precum Silicon Valley și învățați de la experții IP de la Apple, Dolby Laboratories, Fox Entertainment, Google, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung și Uber. Masteratul de 30 de credite poate fi finalizat în campus într-un an universitar.

De ce să alegeți UNH Franklin Pierce pentru diploma dvs.?

Cu 50 de ani de experiență ca lider în educația juridică în domeniul proprietății intelectuale, UNH Franklin Pierce UNH Franklin Pierce se mândrește cu o facultate talentată, o rețea globală de practicieni influenți în domeniul IP și o gamă bogată de resurse și programe IP. Facultățile sunt dedicate IP, iar studenții studiază la una dintre cele mai mari biblioteci academice IP din emisfera vestică. Absolvenții lucrează în peste 80 de țări din întreaga lume în locuri precum Arent Fox, Bayer, General Electric, Hewlett-Packard, Microsoft, Nintendo, PepsiCo., USPTO, Venable LLP și WIPO.

Descrierea programului

Profitați de una dintre cele mai cuprinzătoare programe de PI din țară și cufundați-vă într-o gamă largă de probleme de ultimă oră în domeniul PI. În plus față de cursurile în Procesul juridic american și cercetarea juridică, veți alege dintr-o listă extinsă de clase de PI, cum ar fi: Dreptul de autor, Licența tehnologică, Practică și procedură în materie de brevete, Mărci comerciale și Practici înșelătoare și multe altele!

Admitere

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări