Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law Maestru în Comerț și Tehnologie
UNH Franklin Pierce School of Law

Maestru în Comerț și Tehnologie

Concord, Statele Unite ale Americii

9 Months

Engleză

La zi

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 41.000 / per year **

În campus

* termenul limită de aplicare prioritară este 1 mai | Studenți internaționali și termenul limită final 1 iunie

** Sunt disponibile burse de școlarizare parțială.

Introducere

Noi provocări sunt create de creșterea comerțului electronic, de noi produse și servicii și de proliferarea tot mai mare a criminalității cibernetice în fiecare zi. Fundația noastră puternică de IP ne-a permis să ne extindem raza de acțiune într-o concentrare de comerț și tehnologie.

De ce să obții o diplomă de master în drept comercial și tehnologie?

Pe măsură ce facem mai multe afaceri online, economia noastră se schimbă. Ne confruntăm cu provocări și oportunități zilnice la intersecția noilor tehnologii digitale, a noilor modele de afaceri și a peisajului de reglementare și legal. Această diplomă de master în comerț și tehnologie, susținută de fundația puternică de proprietate intelectuală (IP) a lui UNH Franklin Pierce School of Law, este concepută pentru non-avocați care sunt interesați de intersecția dintre tehnologia informației, afacerile și dreptul. Facultatea de experți abordează evenimentele actuale și domeniile în dezvoltare rapidă, cum ar fi noile sisteme de plată și gestionarea informațiilor private ale consumatorilor. Acest program de master este potrivit pentru profesioniștii interni și străini care lucrează în economia digitală și bazată pe date în evoluție de astăzi.

De ce să alegeți UNH Franklin Pierce pentru diploma dvs.?

Veți lucra cu profesori cu înaltă experiență și vă veți bucura de acces la o rețea globală de practicieni influenți. Cu experiențe captivante în clasă de învățat de la experți în domeniu din locuri precum Silicon Valley și Las Vegas, știm că unele dintre cele mai bune învățare se întâmplă nu doar în sala de clasă, ci și în afara. Studenții finalizează programul într-un format rezidențial de 9 luni cu normă întreagă.

Descrierea programului

Programul Comerț și tehnologie este construit la intersecția dintre afaceri și drept pentru a aborda problemele juridice în evoluție cu care se confruntă noile afaceri și comerțul electronic în economia globală a erei informaționale.

Facultatea de experți adaptează cursurile la evenimentele și evoluțiile curente, iar programul oferă flexibilitate pentru a se potrivi cu obiectivele de carieră ale fiecărui student în parte. Cursurile abordează domenii ale legii în dezvoltare rapidă, cum ar fi criminalitatea cibernetică și informațiile private ale consumatorilor.

Programul este disponibil numai în format rezidențial.

Admitere

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări