Keystone logo
University of Notre Dame

University of Notre Dame

University of Notre Dame

Introducere

De la înființarea sa în 1865, Colegiul de Științe al University of Notre Dame a construit pe resursele intelectuale de renume mondial ale Universității, construind în același timp infrastructura de ultimă generație a campusului, sala de știință Jordan de 70 de milioane de dolari și serviciile sale digitale. Teatrul de vizualizare servind drept cel mai recent exemplu.

Ceea ce nu s-a schimbat - și nu se va face niciodată - este angajamentul neclintit al Universității față de caracterul său catolic și misiunea colegiului de a pregăti liderii științifici de mâine să gândească la mare, inspirându-i, de asemenea, să facă diferența și să împărtășească cunoștințele și descoperirile lor în moduri care încurajează colaborarea, avansează învățarea și contribuie la binele comun. Acest sentiment profund al unității de scop este ceea ce ne deosebește.

Ghidat de curiozitatea umană comună și de caracterul catolic, Colegiul de Științe de la University of Notre Dame își asumă misiunea de a pregăti liderii științifici de mâine, inspirându-i să caute o mai bună înțelegere a lumii naturale, să traducă aceste cunoștințe în îmbunătățirea umană, și să împărtășească descoperirile în moduri care fac diferența în societate.

Colegiul Științei se angajează să promoveze progrese care să răspundă celor mai dure întrebări din lume și să rezolve cele mai durabile probleme ale sale. Suntem dedicați să oferim studenților noștri o educație excepțională într-un mediu care încurajează explorarea, descoperirea, colaborarea și gândirea independentă într-un loc în care contribuția unică a fiecărei persoane este apreciată.

Locații

  • Notre Dame

    Notre Dame, Statele Unite ale Americii

    Întrebări