Keystone logo
University of Notre Dame Maestru De Proiectare Arhitecturală și Urbanism (M.ADU)
University of Notre Dame

Maestru De Proiectare Arhitecturală și Urbanism (M.ADU)

Notre Dame, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programele de absolvent ale Școlii de Arhitectură Notre Dame în arhitectură și design urban promovează medii construite care sunt durabile, utile și frumoase și care susțin comunități puternice. Școala urmărește să instruiască designeri, savanți, conservaționiști și susținători ai mediului construit, care vor juca un rol principal în profesiile lor și își pot traduce abilitățile și susținerea într-o varietate de discipline și arene.

În aceste scopuri, programa absolventă promovează o abordare holistică a educației de proiectare și înțelegerea detaliilor, a clădirii și a orașului ca spectru scalar continuu și interdependent. Se angajează atât efortul intelectual, cât și predarea practică a meșteșugurilor, pentru ca cele mai bune lecții ale precedentului istoric să poată fi învățate, extinse și combinate cu o utilizare judicioasă a strategiilor, materialelor și metodologiilor contemporane pentru a contribui la construcții și urbanism care sunt durabile din punct de vedere ecologic și cultural.

Până de curând, programele de absolvire ale Școlii de Arhitectură ofereau două „piese” diferite, axate respectiv pe arhitectura clasică și designul urban. Intenția a fost de a oferi studenților o oportunitate, pentru două semestre care urmează semestrului (lor) fundamental (e), de a aprofunda problemele particulare ale unei scări sau ale celeilalte. Ca parte a deciziei recente a Școlii de a consolida inseparabilitatea proiectării clădirilor și a urbanismului, elevii nu mai sunt obligați să selecteze una dintre cele două piste care au fost văzute de unii ca domenii de studiu disparate. Separarea selecțiilor cursului nu elimină niciunul dintre cursurile care au compus cele două piste. În schimb, aceste cursuri pot fi acum selectate de către studenți pe bază de carte, permițând o flexibilitate mai mare pentru studenții interesați de explorarea mai multor scale și probleme în profunzime.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare