Keystone logo
University of Notre Dame

University of Notre Dame

University of Notre Dame

Introducere

Misiunea Școlii de Arhitectură este de a educa liderii în tradiția arhitecturală clasică și de a aborda problemele critice cu care se confruntă mediul construit prin cercetare, activitate profesională și servicii publice. Școala aspiră să fie o voce de lider în domeniul academic, profesionist și pune discuții despre modul în care oamenii ar trebui să trăiască împreună (urbanism) și să construiască (arhitectură), unul care să modeleze elevii pentru a construi un viitor în același timp mai uman, funcțional și frumos.

Pedagogia programului se bazează pe presupunerea că în proiectarea orașelor și a orașelor, cartierelor, caselor, birourilor și parcurilor, arhitectura ar trebui să reflecte cele mai înalte aspirații ale noastre.

Școala de arhitectură subliniază principiile oportune și atemporale care încurajează frumusețea, comunitatea și durabilitatea. Folosind atât tehnologia de ultimă oră, cât și tehnicile testate în timp, care au fost cruciale pentru practicile de construcție înainte de Revoluția Industrială, când durabilitatea era o necesitate, școala s-a impus ca o forță majoră în mișcarea verde modernă.

Locații

  • Notre Dame

    Notre Dame, Statele Unite ale Americii

    Întrebări