Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Introducere

despre UND

Universitatea din Dakota de Nord (UND), este cea mai veche si cea mai mare universitate de stat, cu aproape 15.000 studenți și 225+ domenii de studiu.

UND oferă posibilitatea de la un pret accesibil. UND de școlarizare și taxele și planurile de cameră / de masa costa $ 4.000 pe an , mai puțin decât media națională pentru universitățile publice de patru ani (College Board). Cu 3.000 de cursuri, de aproape 40 de programe de gradul on - line și 84 programe de educație absolvent ; UND are mai multe oferte de mult orice instituție de învățământ superior de stat. Diversă UND de corp student reprezinta toate cele 50 de state și peste 60 de țări. NCAA Divizia 1 atletism ofera fanilor UND in intreaga tara ceva pentru a Aștept cu nerăbdare să fiecare sezon. Universitate de cercetare - pilot de stat, UND are o reputatie pentru cercetare și burse de studiu în științe ale sănătății, energiei și mediului, industria aerospațială, și spiritul antreprenorial. UND este una dintre primele 100 de universitati de cercetare de doctorat în Statele Unite. UND este una dintre cele doar 47 de universități publice în națiune , cu ambele școli absolvent acreditate de drept și medicină. Viața de student este un element important al experienței UND. Cu grupuri de servicii-learning, stagii, poziții de conducere în 275+ cluburi și organizații și educație în străinătate , există o mulțime de moduri de a face o diferență. Situat în Grand Forks , Dakota de Nord, UND este chiar la domiciliu în acest oraș vibrant colegiu de peste 50.000 de persoane care se află la granița de Dakota de Nord și Minnesota.

Misiunea și viziunea lui UND Declarație de misiune

Universitatea din Dakota de Nord, în calitate de membru al Sistemului Universitar Dakota de Nord, deservește statul, țara și comunitatea mondială prin predare, cercetare, activități creative și service. asistate de stat, activitatea Universității depinde, de asemenea, surse federale, private si corporate. Cu alte universități de cercetare, Universitatea împărtășește o responsabilitate distinctă pentru descoperirea, dezvoltarea, conservarea și difuzarea cunoștințelor. Prin sponsorizarea și încurajarea sale de bază și de cercetare, burse de studiu și efort creativ aplicat, Universitatea contribuie la bunăstarea publică.

Universitatea își menține misiunea sa originală în artele liberale, de afaceri, educație, drept, medicină, inginerie și mine; și-a dezvoltat, de asemenea, misiuni speciale in asistenta medicala, arte plastice, industria aerospațială, energie, resurse umane și studii internaționale. Acesta oferă o gamă largă de programe academice provocatoare pentru studenți universitare, profesionale și absolvent prin nivel de doctorat. Universitatea încurajează elevii să facă alegeri în cunoștință de cauză, pentru a comunica în mod eficient, să fie intelectual curios și creativ, să se angajeze în învățarea pe tot parcursul vieții și serviciul altora și să împartă responsabilitatea atât pentru propriile lor comunități și pentru întreaga lume. Universitatea promovează diversitatea culturală în rândul studenților, personalul și facultate.

În plus față de programele sale de instruire on-campus și de cercetare, Universitatea din Dakota de Nord separat și oferă în mod cooperativ ample programe de formare continuă și de servicii publice pentru toate domeniile de stat și regiune.

Viziunea noastra

UND excepțională este foaia de parcurs viziune care prezintă cinci priorități strategice UND de care se bazează pe, și să sprijine misiunea noastră de predare, cercetare și servicii. Aflați mai multe despre cele cinci priorități și modul în care acestea sunt modelarea viitorului UND.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Întrebări